Haberler

Arçelik, Hatay'da depremzedeleri istihdam edecek

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediyesi, depremzede vatandaşlara iş imkanı sağlamak amacıyla iş birliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan iş birliği çerçevesinde Arçelik, Hatay'ın çeşitli bölgelerindeki çadırkentlerde yaşayan depremzedeleri istihdam edecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, depremzede vatandaşlara iş imkanı sağlamak amacıyla iş birliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan iş birliği çerçevesinde Arçelik, Hatay'ın çeşitli bölgelerindeki çadırkentlerde yaşayan depremzedeleri istihdam edecek.

Arçelik, depremden etkilenen vatandaşları istihdam etmek üzere Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim merkezinde çağrı merkezi kurdu. Depremzedelere destek olmak amacıyla yaşama geçirilen proje kapsamında Hatay'ın çeşitli bölgelerindeki çadırkentlerde yaşayan 50 kişi çağrı merkezinde istihdam edilecek.

Hatay'ın oldukça zor bir süreçten geçtiğini fakat el birliği ile şehri yeniden ayağa kaldıracaklarını kaydeden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, şunları söyledi:

"İNŞALLAH DİĞER ŞİRKETLERİMİZ DE YAVAŞ YAVAŞ HATAY'A SAHİP ÇIKMAYA BAŞLAYACAK"

"Hatay'da 6 Şubat'ta acı bir tablo ile uyandık. 6 Şubat'tan bugüne yaklaşık 90 gün geçti. Birçok yaramızı sarmaya devam ediyoruz. Birçok yıkılan, dökülen ve can kaybına uğradığımız ilçelerimizde hep eskiye dönmek istiyoruz. Eskiye dönmek içinde sadece insanları buraya getirmek yetmez. Çocuklarımıza eğitim yeri lazım. İnsanlarımıza çalışacak yer lazım. Arçelik bizim imdadımıza yetişti. Arçelik iletişim merkezi ilk defa açıyoruz. 50 tane gencimiz burada Arçelik kendi evladı olarak çalışacaklar. Yani Arçelik şirketinde insanlar nasıl çalışıyorsa, hangi haklara sahiplerse, hangi hizmetleri yapıyorlarsa, bunların aynısını 50 tane arkadaşımız yapacaklar. EXPO alanında iletişim merkezinde eğitime başladılar. İnşallah diğer şirketlerimiz de yavaş yavaş Hatay'a sahip çıkmaya başlayacak.

Hatay'da sadece umutlar değil, yürekler ve evlerdeki huzur, beklentilerde belki de eskisinden daha iyi olacak. Yara sarmak için sadece biz yetmeyiz. Hatay'ı seven, Hatay'daki insanımıza katkı sağlamak isteyen bütün iş insanlarımızı, şirketlerimizi Hatay'daki gençlerimize destek için bekliyoruz. Buraya destek olan, Hatay'a destek olan, 50 çocuğumuza destek olan Arçelik'e teşekkür ediyoruz. İlk günden beri birçok firma yardımcı oldu ama gerçekten Arçelik ailesi müthiş bir destek verdi bize. O desteklerini insan kaynaklarına destek vererek te artırıyorlar. Ben buradaki gençlerimize hayırlı olsun diyorum. Hem de Arçelik'in bütün yetkililerine, buradaki yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Desteklerin artması dileğiyle."

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer de çağrı merkezinin faaliyete geçmesiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Depremden etkilenen vatandaşlarımıza yaşadıkları illerde yeni iş imkanları sağlanması kritik önem taşıyor. Hatay'da kurduğumuz çağrı merkezinde tamamı çadırkentlerde yaşamanı sürdüren 50 vatandaşımız istihdam edilecek. Bölgede geleceğe dair umutları yeşertmek ve kalıcı bir çözüme katkı sağlamak için barınma, eğitim, hijyen ve gıda gibi en temel ihtiyaçların karşılanmasının yanı sıra, iş imkanları sunulması gerekiyor. Çağrı merkezimiz için ofis alanını sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne ve desteklerini esirgemeyen sayın Başkanı'mıza teşekkür ederiz."

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title