Haberler

Ekonomi Bakanlığı Yetkilileri Düzceli Sanayicileri Dinledi

Ekonomi Bakanlığı İthalat Genel Müdür Yardımcısı Cavit Özdem ve bakanlık yetkilileri Düzce'de yatırımcı ve iş adamları ile bir araya geldi.

Ekonomi Bakanlığı İthalat Genel Müdür Yardımcısı Cavit Özdem ve bakanlık yetkilileri Düzce'de yatırımcı ve iş adamları ile bir araya geldi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya, Ekonomi Bakanlığı İthalat Genel Müdür Yardımcısı Cavit Özdem, Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü İmalat Daire Başkanı Mehmet Cengiz Arabacı, İhracatı Geliştirme Uzmanı Ebru Gülsoy ve Dış Ticaret uzmanları ile oda üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan İthalat Genel Müdür Yardımcısı Özdem, Türkiye genelinde ithalat alanında ivme ve yükselme için çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamda her ilde sanayicilerle bir araya geldiklerini ifade eden Özdem, şöyle konuştu:

"Bakanlık olarak sürdürmüş olduğumuz teşvik ve imkanlardan sanayicilerimizi haberdar etmek için çalışmalar yapıyoruz. 54 il ziyareti yaparak bin 800'ün üzerinde firma ile bire bir temasta bulunduk. Firmalarımızla yüz yüze, daha samimi görüşmek, üretim şartlarını yerinde görebilmek için bu çalışmaları yapıyoruz. Masa başından vereceğimiz kararlarda bu tecrübeler ışığında yol almak istiyoruz."

'Sanayiciler bizim için çok önemli' diyen Özdem, "Gelen olarak 'Yerel sanayicilerimizi yurt dışı rekabet baskısından ne kadar kurtarabiliriz? Sanayicilerimizi haksız rekabetten nasıl kurtarabiliriz?' konularında çalışmalar yapıyoruz. Bu yönde bilgilendirme yapıyoruz. Dün ve bugün de kentte yüksek katma değerli kaliteli ürünlerin üretildiğini bizzat gördük. Bu bizi gayet memnun etti." diye konuştu.

Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü İmalat Daire Başkanı Mehmet Cengiz Arabacı da, üreticilerle bir araya geldiklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında sanayicilere bilgi verdi.

Bakanlığın dış ticaret uzmanları da, yapılan teşviklerin öneminden bahsederek sanayicilere bir sunum yaptı.

Oda üyelerinin soruları ile devam toplantı, basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ekonomi Bakanlığı Mehmet Cengiz Türkiye Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title