Haberler

KidZania İstanbul 4. Satranç Turnuvası

Güncelleme:

KidZania İstanbul'un 4'üncü satranç turnuvası, İş Bankası iş birliği ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun katkılarıyla 18-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Turnuva üç gün sürecek ve tüm katılımcılara madalya verilecek. Ayrıca, turnuva dışında 'Satrançla Tanışma Atölyesi'nde satranç stratejileri öğretilecek.

KidZania İstanbul'un 4'üncü satranç turnuvası, İş Bankası iş birliği ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun katkılarıyla 18-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

KidZania İstanbul'un bu yıl 4'üncü kez düzenleyeceği satranç turnuvası 18-19 Temmuz tarihleri arasında saat 11: 30-15: 30, 20 Temmuz'da ise 11: 30-13: 45'te gerçekleştirilecek ve üç gün sürecek.

TÜM KATILIMCILARA MADALYA

KidZania Stadyumu'nda yapılacak turnuvayı iki milli satranç sporcusu ziyaret edecek. Turnuvanın ilk turu saat 11: 30'da, ikinci turu 12: 15'te, üçüncü turu ise 13: 00'da başlayacak. Yarışma, tüm katılımcılara özel hazırlanan madalyaların dağıtılacağı ödül töreni ile sona erecek.

SATRANÇLA TANIŞMA ATÖLYESİ'DE EĞİTİM VERİLECEK

Turnuva katılımcısı olmayan ziyaretçiler de Türkiye Satranç Federasyonu eğitmenleri eşliğinde, tüm gün devam edecek 'Satrançla Tanışma Atölyesi'nde satranç stratejilerini öğrenme şansı elde edecekler. Bu atölyeye katılan ziyaretçilere federasyon onaylı lisanslar teslim edilecek.

Program ile alakalı marka tarafından şu bilgilere yer verildi:

"18 Temmuz'da 2015 doğumlu ziyaretçiler ağırlanacak,

19 Temmuz'da 2016 doğumlu ziyaretçiler ağırlanacak,

20 Temmuz'da 2017-2018 doğumlu ziyaretçiler ağırlanacak."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

İş Bankası İstanbul Türkiye Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title