Haberler

Bayburt'un Arpalı beldesinde başarılı öğrencilere ödül töreni düzenlendi

Güncelleme:

Arpalı Belediyesi tarafından düzenlenen törende, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarılı olan ve okullarında başarı ve davranışlarıyla öne çıkan öğrenciler ödüllendirildi. Törende konuşan Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, öğrencilerin başarısından gurur duyduklarını ve gelecekteki başarılarının devamını beklediklerini belirtti.

Bayburt'un Arpalı beldesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 4 Haziran'da yapılan merkezi sınavda başarılı olan ve okullarında dönem içerisinde başarı ve davranışlarıyla ön plana çıkan öğrenciler ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Arpalı Belediyesince, başarılı öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Törende konuşan Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, öğrencilerin başarısı dolayısıyla gurur duyduklarını belirterek, bu başarının devamının geleceğine inandığını bildirdi.

Öğrencileri ve aileleri tebrik eden Polattimur, "Sevgili öğrencilerimiz, bundan sonra da her açıdan donanımlı olarak kendinizi en iyi şekilde yetiştirme gayretinde olun." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve okul müdürlerinin de hazır bulunduğu törende öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kaynak: AA / Eğitim

Abdurrahman Polattimur Bayburt Arpalı LGS Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title