Haberler

Ebru Destan'ın Boşanma Davasında Oyuncu Başak Sayan Tanık Olarak Dinlendi

Güncelleme:

Eski manken Ebru Destan'ın 2011 yılında evlendiği iş insanı eşi Mete Okay İnan'a 2 yıl önce açtığı boşanma davasında, oyuncu Başak Sayan tanık olarak dinlendi.

Galerici İnan'la 2011'de evlenen ve bu evlilikten Oktay'la Ali adında 2 oğlu bulunan eski manken Ebru Destan 2016 yılında Bakırköy Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açmıştı.

BAŞAK SAYAN TANIK OLARAK DİNLENDİ

Gizlilik kararı olan dava 2 yıldır sürerken mal paylaşımı, nafaka gibi gerekçeler yüzünden çekişmeli olarak devam ediyor. Bakırköy 3. Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmasına Destan'la birlikte tanık olarak gösterdiği bir arkadaşı ve oyuncu Başak Sayan ve taraf avukatları katıldı. Duruşmaya Mete Okay İnan ise gelmedi.

Ebru Destan'ın Boşanma Davasında Oyuncu Başak Sayan Tanık Olarak Dinlendi

"ALACAK VERECEK KONULARI"

Davada gizlilik kararı olduğunu belirterek açıklama yapamayacağını söyleyen Destan, davanın uzun zamandır devam etmesine ilişkin "Alacak verecek konuları" dedi. Gergin olduğu gözlenen Ebru Destan, adliyeden arkadaşları ve avukatlarıyla ayrıldı.

Ebru Destan'ın Boşanma Davasında Oyuncu Başak Sayan Tanık Olarak Dinlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mete Okay İnan Ebru Destan Başak Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

çekil:

REİS; kusura bakma bu sefer dinlen. . . . muhalefet yapmak da iyidir. . . . hemde en yakınındaki asalakları da temizlersin. . . . kenara çekil. . .

9
4
yanıtYanıtla
SAMET:

devam. . daha yolumuz bitmedi arkadaş. .

yanıt4
yanıt4
Hakan:

Gidiyor. Yarın bambaşka bir Türkiye var.

yanıt0
yanıt1
ankaralı:

rezil para düşkünü kadınlar . . . . haksız nafaka alanlar erkekleri sgk gören iğrenç yaratıklar hepiniz e o nafklar haran olsun. . .

6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title