Haberler

Eaa'dan İstanbul'a Organizasyon Görevi

Türkiye, Atletizmde 2008 Yılında Önemli Bir Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak.

Türkiye, atletizmde 2008 yılında önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Avrupa Atletizm Birliği (EAA), 2008 yılı Avrupa 10 Bin Metre Kupası'nın organizasyonunu Türkiye'ye verdi. Gelecek yıl 12'ncisi düzenlenecek yarışlarda, İstanbul ev sahibi olacak.

Atletizm Federasyonu'nun Şubat ayında yaptığı başvuruyu karara bağlayan EAA İcra Kurulu, 12. Avrupa 10 bin metre Kupası'nın, 12 Nisanda İstanbul Enka Spor Kulübü Sadi Gülçelik Tesisleri'nde yapılmasına onay verdi.

Atletizm Federasyonu ve Organizasyon Komitesi Başkanı Mehmet Terzi, Türkiye'nin, mükemmel bir organizasyonu daha gerçekleştireceğini belirterek, ''Ferdi ve takım olarak, Türk sporcularının zirvede yer alacağından kimsenin kuşkusu olmasın'' dedi.

Federasyon asbaşkanı ve organizasyon genel koordinatörü Salih Münir Yaraş, bugüne kadar düzenlenen en iyi kupa organizasyonunu gerçekleştireceklerini ifade ederek, ''İstanbul, 2008 Yaz Olimpiyat Oyunları öncesinde en önemli organizasyonlardan birine ev sahipliği yapacak'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title