Haberler

DYP Lideri Ağar Adana'da

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Partisine Katılım Nedeniyle Düzenlenen Törende Yaptığı Konuşmada, Türkiye Tarihinin En Muktedir İktidarını Kurmak İçin Yolda Olduklarını Söyledi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, partisine katılım nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye tarihinin en muktedir iktidarını kurmak için yolda olduklarını söyledi.

Ağar, eski ANAP Adana milletvekillerinden Musa Öztürk'ün partisine katılımı nedeniyle düzenlenen törende, iktidara gelecekleri yönündeki işaretleri, gittiği her yerde gözlemlediğini söyledi. Ağar, "Zora, maddi çıkara, baskıya ve yalan temeline dayalı bu iktidara karşı, ünlü halk ozanı Karacaoğlan'ın dediği gibi 'ferman bu iktidarınsa gelecek ve iktidar bizimdir'. Çaresizlik, yiğit insanların gönlünde kırıklık yaratmış. Ama endişeniz olmasın, dağa taşa gidin söyleyin, geliyoruz iktidara. Toplumun her kesimine huzurlu olmalarını söyleyin. Çocukları ve kocalarının yolunu, gözünde yaşla bekleyen kadınlarımız, gönlünüz niyaz olsun. Bereketin, aşın, kardeşliğin olduğu, Türkiye tarihinin en muktedir iktidarını kurmak için yoldayız ve geliyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin sorunlarını kavrayamayanların yapabilecekleri hiçbir şey kalmadığını ve ülkenin bu anlayışla yola gidemeyeceğini söyleyen Ağar, iktidarlarında ülkenin dış politikasına itibar katacaklarını, Türkiye'yi zenginleştireceklerini, tüten bacaları artıracaklarını, ayrımı ortadan kaldıracaklarını ve milleti kucaklayacaklarını dile getirdi.

Türkiye'nin bulunduğu toprakta bölgesinin en önemli gücü olduğunu belirten Ağar, şunları söyledi:

"Bu topraklarda yaşayan, acıyı ve sıkıntıyı hisseden insanlar var. Demokrat Parti'den bu yana, inanç ve sevgiyle hiçbir çıkar gözetmeksizin bu insanların savunucusu olduk. Üreten, zenginleştiren bütün insanlarına pay veren ve Türkiye'yi böldürmeyen büyük milliyetçilik anlayışının yegane temsilcisi biziz. Bizim olduğumuz Türkiye'de olumsuz hesaplar içerisinde olanlar olamaz. İktidarımızda, Türkiye'yi yeni baştan büyüyen ülke haline getireceğiz. Türkiye patinaj yapan ülke olmayacak. Milletin gururunu kim olursa olsun incitenlerin karşısında olacağız ve gereken cevabı vereceğiz. Türkiye, yeniden huzurun, aşın ve işin olduğu ülke olacaktır. İktidarımızda millete namusu ve haysiyetiyle hizmet eden memurları başımızın üstünde taşıyacağız."

Mehmet Ağar, konuşmasının ardından eski ANAP Adana milletvekillerinden Musa Öztürk ile yeni katılımcılara parti rozetini taktı.

(MK-AB-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title