Haberler

Genç Kadından 66 Yaşındaki Ev Sahibine Çıplak Fotoğraflı Şantaj

Güncelleme:

Antalya'da, kira borcunu istemek için evine gelen 66 yaşındaki ev sahibinden, çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yoluyla 150 bin lira aldığı öne sürülen genç kadın gözaltına alındı.

Antalya'da çıplak fotoğraflarını çektiği 66 yaşındaki ev sahibinden şantaj ve tehdit yoluyla 150 bin lira aldığı öne sürülen kadın gözaltına alındı.

150 BİN LİRASINI VE OTOMOBİLİNİ KAPTIRDI

Edinilen bilgiye göre, 66 yaşındaki C.Ç, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine gelerek gasp ve şantaja maruz kaldığını söyledi. Çeşitli tarihlerde şüphelilere 150 bin TL ile otomobilini verdiğini iddia eden C.Ç, son olarak dairesinin istenmesi üzerine polise giderek şikayetçi oldu.

FOTOĞRAFLARI AİLESİNE GÖNDERMEKLE TEHDİT ETTİ

C.Ç, Kepez ilçesi Habipler Mahallesi'nde bulunan dairesindeki kadın kiracısı D.S.'nin kira borcunu ödemek için evine çağırdığını, alkol aldıklarını ve kendisinin uyuduğunu söyledi. Uyandığında üzerinde sadece iç çamaşırı bulunduğunu ve tanımadığı kişiler tarafından darp edildiğini iddia eden C.Ç, cebindeki 500 lirasının zorla alındığını ve fotoğraflarının çekildiğini belirtti. C.Ç, fotoğrafların ailesine gönderileceği ve sosyal medyada paylaşacağı yönünde tehdit edilmesi üzerine şüphelilere çeşitli tarihlerde 150 bin lira verdiğini ileri sürdü.

GÖZALTINA ALINDI

Olaya ilişkin araştırma başlatan polis ekipleri, şüphelilerden D.S'yi gözaltına alındı. Polis ekipleri C.Ç'yi tehdit ettiği ve şantajda bulunduğu öne sürülen Ö.Ş.S, B.H.Ç ve kimlikleri tespit edilemeyen 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Emniyette ifadesi alınan kadın D.S. adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (79)

Laylaylom:

He dayı he kadın iki cilve yaptı sende inandın coluk cocugun evdeki karın isteseydi vermezdin o parayı baktın işin içinde cikamiyosun eeee beni dolandirdilar simdiye kadar neredeydin niye oturup icki iciyosun bi kadinla demekki sendede var

556
3
yanıtYanıtla
malulen emekli manken:

kadına eşlik eden polis abla manken gibi mübarek.

208
34
yanıtYanıtla
Sarıyer balıkçısı:

Dünya ahiret bacım olsun Kabul ediyorum Hadiseden daha güzel.

206
3
yanıtYanıtla
sedat:

Bayan polis Allah nazarlardan esirgesin kardeşimizi. Maşallah kendisine

182
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

dolandırıcıyı götüren bayan polisi beğendim

17
112
yanıtYanıtla
Adana serkan:

Gideri var güzel gözüküyor

yanıt0
yanıt1
yusuf:

Bayan polis çok güzel. Allah sahibine bağışlasın. . .

102
21
yanıtYanıtla
kaşınma:

Kaşınma

yanıt2
yanıt1
BOM:

O kadar parayi verene kadar akli nerdeydi ?

97
2
yanıtYanıtla
Sapıkmısınız bee:

Memleket te amma abaza varmış be habere yorum yok başka herşey var

0
73
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title