Haberler

Düzce: Düzce'de Yerel Yönetimler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Düzce'ye verdiği park yapma sözünü yerine getirmek üzere Düzce'de incelemelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Düzce'ye verdiği park yapma sözünü yerine getirmek üzere Düzce'de incelemelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte incelemelerde bulundu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, şehirde hayata geçirmeye çalıştıkları 2 önemli proje olduğunu belirterek bunlardan birinin park, diğerinin Düzce'de çıkarılan doğal taşın ekonomiye kazandırılması olduğunu söyledi.

Keleş, doğal taşı işlemek için yaklaşık 1 milyon YTL'lik yatırım yapılması gerektiğini belirterek, "Şu ana kadar elimizde olan imkanlarla çıkarttığımız ve kaldırımlara döşediğimiz 50 bin metrekare doğal taşı kestik. Bu alanda çalışları daha da genişletmek istiyoruz fakat 1 milyon YTL'lik yatırım yapılması gerekiyor. Ancak bu kadarlık bir yatırımla taşı istediğimiz ölçülerde kesebiliriz" dedi.

Başkan Keleş ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in mahalli seçimlerde Düzce'ye park yaptırma sözü verdiğini ifade ederek, "Başkan Gökçek, Düzce'ye bir Ankara parkı yaptırma sözü vermişti. Ankara gibi metropol bir kentin belediyesinden destek görmek çok güzel. Başkan Gökçek, sözünü yerine getirmek için buraya geldi. Biz de bu konuda hazırladığımız projeyi kendisine gösterdik" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, Düzce'ye Ankara parkı yaptıracaklarını ve çalışmaları da 2009 yılına kadar bitireceklerini belirtti. Gökçek, "Düzce Belediyesi'nin başlattığı kentsel dönüşüm projesine destek vereceğiz. Asar Deresi'nde iyi bir çalışma yapılırsa, bu alan kente hayat verir. Asar Deresi'ni yeniden dizayn edeceğiz ve burayı sahil bandına dönüştürüp, açılır kapanır parklar yaparak yaz kış kullanılacak bir projeyi hayata geçireceğiz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title