Haberler

Düzce'de Zincirleme Kaza: 1 Ölü

Tem Otoyolu Düzce Kesiminde 4 Aracın Karıştığı Zincirleme Trafik Kazasında Kaza Yapanlara Yardım Etmeye Çalışan Bir Kişi Bir Aracın Çarpmasıyla Hayatını Kaybetti.

TEM Otoyolu Düzce kesiminde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında kaza yapanlara yardım etmeye çalışan bir kişi bir aracın çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Gümüşova ilçesine bağlı Elmalık köyü yakınlarında havanın yağışlı ve zeminin kaygan olması nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine giden B.Y. idaresindeki 34 YN 2010 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Ardından M.T. idaresindeki 34 AF 1711 plakalı araç ile sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 AB 7026 ve O.C. idaresindeki 41 UC 729 plakalı otomobiller kayarak zincirleme kazaya neden oldu.

Kazanın ardından yoldan geçen ve kazazedelere yardım etmek için 81 BJ 581 plakalı otomobilinden inen Ersin Kalaycı'ya (24) da D.Y. idaresindeki 54 FH 790 plakalı ford connect marka araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan Ersin Kalaycı hayatını kaybetti. Sürücü D.Y. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

(AY-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title