Haberler

Düzce'de Yapı Denetim Semineri

Düzce Valiliği ile Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü İşbirliği ile Belediyelerin, Teknik Elemanların ve Yapı Denetimi Firmalarının Katılmasının Planlandığı Bir Seminer Gerçekleştirilecek.

Düzce Valiliği ile Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü işbirliği ile belediyelerin, teknik elemanların ve yapı denetimi firmalarının katılmasının planlandığı bir seminer gerçekleştirilecek.

Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Yusuf Sakzeki, can ve mal güvenliğinin temininde, imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamak amacıyla yapı denetimine ilişkin usul ve esasları düzenleyen 4708 sayılı Yapı Denetimi Uygulamaları Hakkındaki Kanun kapsamında seminer düzenleneceğini bildirdi.

Sakzeki ayrıca, Yapı Denetim Uygulamaları'nda 19 pilot ilden biri olan Düzce'de Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'ndan izin belgeli, merkezi Düzce olan 3 adet yapı denetim firması, merkezi diğer illerde olup, Düzce'de şube olarak faaliyet gösteren ise 6 yapı denetim kuruluşu bulunduğunu söyledi.

Sakzeki, seminerin 17 Haziran 2008 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirileceğini belirtti.

(AY-AK) 09.06.2008 16:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title