Haberler

Düşen Yolcu Uçağının Enkazı Hala Bulunamadı

Endonezya'da Dün 102 Yolcu ve Mürettebatıyla Fırtınalı Havada Düştüğü Bildirilen Adam Havayollarına Ait Yolcu Uçağının Enkazının Hala Bulunamadığı Bildirildi.

Endonezya'da dün 102 yolcu ve mürettebatıyla fırtınalı havada düştüğü bildirilen Adam Havayollarına ait yolcu uçağının enkazının hala bulunamadığı bildirildi.

Ulaştırma Bakanı Hatta Radjasa, El Şinta radyosuna yaptığı açıklamada, havacılık yetkililerinin kaza bölgesinde cesetlerin etrafa saçıldığı ve 12 kadar kişinin kurtulmuş olabileceği açıklamalarına rağmen, uçağın enkazının bulunamadığını söyledi.

Uçakla ilgili çıkan haberlerin köylülerden kaynaklanan söylentiler olduğu konusunda ısrar eden Radjasa, "Uçak hala bulanamadı" dedi.

Bir hava üssünün komutanı olan orgeneral Eddy Suyanto da yaptığı açıklamada, uçağın yerinin bulunmadığını belirterek, daha önce verdikleri haberlerin yanlış çıkmasından dolayı özür diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title