Haberler

Duş Alma Görüntüsüyle Tartışma Yaratan Zeynep Alkan, Sahilde Erkek Arkadaşıyla Güreşe Tutuştu

Güncelleme:

Duş alma görüntüsüyle sosyal medyada tartışma yaratan Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, bu kez de arkadaşlarıyla sahilde eğlenme görüntüleriyle dikkat çekti. Erkek arkadaşıyla güreşe tutuşan Zeynep Alkan'ın keyifli anlarını arkadaşları telefona kaydetti.

Sezonun başından beri dönem dönem bikinili fotoğraflarını paylaşan Zeynep Alkan bu defa arkadaşlarıyla Çeşme'deki bir plajda eğlenme görüntüleriyle sosyal medyada dikkat çekti. Alkan'ın bir erkek arkadaşıyla güreşe tutuşması ise eğlenceli görüntülere sahne oldu.

ARKADAŞLARIYLA DOYASIYA EĞLENDİ

Sosyal medya hesabından cesur pozlar paylaşan ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, sahildeki duş alma görüntüsüyle sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Alkan bu kez dearkadaşlarıyla Çeşme'deki sahilde arkadaşlarıyla şakalaşırken görüntülendi. Erkek arkadaşıyla güreşe tutuşan Zeynep Alkan, doyasıya eğlendi.

Duş Alma Görüntüsüyle Tartışma Yaratan Zeynep Alkan, Sahilde Erkek Arkadaşıyla Güreşe Tutuştu

ESTETİK YAPTIRDIĞI İDDİASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

20 yaşındaki Zeynep Alkan, estetik yaptırdığı iddialarıyla da gündeme gelmişti.

Duş Alma Görüntüsüyle Tartışma Yaratan Zeynep Alkan, Sahilde Erkek Arkadaşıyla Güreşe Tutuştu

Duş Alma Görüntüsüyle Tartışma Yaratan Zeynep Alkan, Sahilde Erkek Arkadaşıyla Güreşe Tutuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Zeynep Alkan Hamdi Alkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (45)

osmaniye:

BU GERİ ZEKALIYI GÜNDEME GETİRMEK İÇİN NE KADAR PARA ALDIYSANIZ BEN VERİYİM AMA GÖRMEYELİM ARTIK

11
0
yanıtYanıtla
DOKTOR ABUZİTTİN:

yüzde bilmemkaç erkeklik hormonu mevcut

10
0
yanıtYanıtla
Vicda:

Yani ahlak edep diye bir şey kalmadı merak ediyorum bu kızın babası da izlediğimiz videoyu izliyor mu

8
1
yanıtYanıtla
ng:

kemalizm gelsin artık ülkeye

1
8
yanıtYanıtla
tahrik:

hiç şöyleydi böyleydi diye kıvırmayın, bu tür toplumda tahrik oluşturacak , içlerinde bulunan sapıkların hafızasında bilinçaltı oluşturacak ve tetikleyecek şekilde davranan, giyinen(ya da giyinmeyen )şuh davranan , yayan, yayınlayan , herkes kadın ve çocuk istismarlarından 0 SORUMLUDUR

7
1
yanıtYanıtla
acı gercek:

asla elinizi süremeyeceginiz hatunlara anca burda hakaret edin. . . . (kedi uzanamadıgı cigere mındar dermiş)

5
2
yanıtYanıtla
ipek:

ne itici bebe yaf

5
1
yanıtYanıtla
deli:

Ulan hamdi alkan kizinni haberlere cikarmak icin ne kadar oduyorsun cok merak ediyorum. . .

5
1
yanıtYanıtla
D:

e madem begenmiyorsunuz, o zaman neden bakıyorsunuz habere? bi karar verin kardeşim

1
4
yanıtYanıtla
sebekligin-bi-sey-sanildigi:

Bu kizin gidisati beni üzüyor. Belki kiyida ve de kösede var olan birkac özelligini de böyle yapmakla yok ediyor. Baska isi yok mu bunun, orasini burasini acmaktan baska? Ya annesi ve babasi hic mi, ''ne yapiyorsun sen'' demiyorlar? Dogal hali belki güzeldir, bilemiyorum. Ama böyle kendisini, dudaklarini, gögüslerini yaptirarak bakilamayacak bir hale getirmis. Birisi yazmisti galiba, sebek gibi bi sey diye. Vah, yazik ki ne yazik.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title