Haberler

Dürüstlük Ölmemiş

Samsun’da emekli bir polis memuru, eşinin 1,5 yıl önce kaybettiği cüzdanına zabıtanın sosyal medyadan yaptığı kayıp ilanı sayesinde ulaştı.

Samsun'da emekli bir polis memuru, eşinin 1,5 yıl önce kaybettiği cüzdanına zabıtanın sosyal medyadan yaptığı kayıp ilanı sayesinde ulaştı.

Bir vatandaş tarafından bulunarak İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim edilen ve 1,5 yıl boyunca muhafaza edilen eşi Gülizar Yersal'ın cüzdanına sosyal medya üzerinden yapılan kayıp ilanından sonra ulaşan emekli polis memuru Haluk Yersal, "Dürüstlük ölmemiş" diyerek zabıta memuru Salih Şahin'i tebrik etti.

Yıllarca aradı

Yaklaşık 1,5 yıl önce kendisine ait araçtan eşi Gülizar Yersal inerken düşürdüğü cüzdanını eve giderken fark eden bayan Yerşal, eşi Haluk Yersal ile birlikte en yakın polis merkezine giderek kayıp işlemlerini başlatmıştı. Aynı gün kayıp cüzdanı bulan bir vatandaş ise İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etmişti. Geçen zaman içerisinde cüzdan sahibine ulaşmak için çeşitli aralıklarla belediye zabıtasının sosyal medya hesabı üzerinden kayıp ilanı yapan zabıta ekipleri, aradan geçen onca zaman sonra yeni açtığı sosyal medya hesabı üzerinden çağrıyı gören emekli polis memuru Haluk Yersal soluğu İlkadım Belediyesi Zabıta Amirliğinde aldı. Burada zabıta ekipleriyle görüşen Haluk Yersal, eşinin kaybettiği cüzdanına 1,5 yıl sonra ulaştı.

"O dönemde sosyal medyayı kullanmıyordum"

Kaybettikleri cüzdandan umutlarını yitiren Haluk ve Gülizar Yersal çifti, İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün 1,5 yıl önce sosyal medya üzerinden yolladığı kayıp cüzdan mesajını gördüklerini ve şaşırdıklarını söyledi. O dönemde sosyal medyayı kullanmadıklarından dolayı mesajı görmediklerini belirten Yersal çifti, kayıp cüzdanı içerisindeki bir miktar parayla ve manevi değeri olan fotoğraflarla eksiksiz teslim almanın mutluluğunu yaşadı.

Teşekkür etti

Örnek davranışından dolayı İlkadım Belediyesi Zabıta memurlarını tebrik eden Yersal, "İnsanlık ölmemiş. Cüzdanın içerisinde bulunan paranın maddi değerinden öte içerisinde bulunan fotoğrafın manevi değeri çok yüksek" dedi.

Yersal, aradan 1,5 yıl geçmesine rağmen cüzdanlarını kaybettikleri gibi muhafaza eden İlkadım Belediyesi Zabıtasına ve Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Belediyesi Salih Şahin Samsun Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Doğruluk mu cesaret mi soruları! DC soruları! Farklı, ilginç, değişik doğruluk mu cesaretlik mi sorularına örnekler Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı SON DAKİKA 2024? Öğrenmek için TIKLAYINIZ Filistin BM üyesi mi, BM'ye üye oldu mu? Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Galatasaray kombineleri bitti mi? 2024-2025 sezonu kombine satışları devam ediyor mu? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title