Haberler

Dünyanın En Mutlu Yarışması Başlıyor!

Umutsuzluk İse Bir Çocuğun Yüzünde Hiç Güzel Gözükmüyor!..

Umut, en çok çocuklara yakışıyor. Umutsuzluk ise bir çocuğun yüzünde hiç güzel gözükmüyor!.. İşte bu yüzden yola çıkan, çocukca umutları yardımlaşmanın büyüsüyle mutluluğa dönüştüren bir yarışma var artık: Umut Armağanları.

Bu yıl üçüncüsü düzenlen ve katılımcı çocukların yoksul çocuklar için oyuncak yapımı veya kompozisyon yazımı alanlarından birinde Umut Armağanları vücuda getirmesini hedefleyen yarışma, el emeğini, umudu ve yardımlaşmayı çocuk masumiyetinde bir araya getiriyor!

ARMAĞININ UMUT OLSUN

Bu yarışmada oyuncaklar umuda dönüşüyor. Amacı, çocuklarımızın ülkemizde ve dünyanın dört bir yanındaki yardıma muhtaç çocuklara hediye edilmek üzere aileleriyle oyuncak tasarlaması ve yanına bir de katılımcının kendisini anlattığı, duygularını paylaştığı umut mektubu yazması.

Böylece çocuklar arasında bir mektup kardeşliği başlayabilecek ve umut köprüsü kurulacak. Gönderilecek eserlerin aile içi birlikteliği pekiştirmesi için beraberce yapılması da bu yarışmaya farklı bir önem kazandırıyor. Yarışma, ilköğretim 6, 7 ve 8. sınıfların oluşturduğu A Grubu, 3, 4 ve 5. sınıflardan oluşan B Grubu ile anasınıfı, 1 ve 2. sınıfların oluşturduğu C Grubu olmak üzere üç kategoride gerçekleştirilecektir.

Ödüller

A ve B GRUBUNDA

1.ye 3.000 TL eğitim bursu, giyim çeki ve yurtdışı yardım gezisi

2.ye 2.500 TL eğitim bursu, giyim çeki ve yurtdışı yardım gezisi

3.ye 2.000 TL eğitim bursu, giyim çeki ve yurtdışı yardım gezisi

C GRUBUNDA

1.ye 1.500 TL eğitim bursu, giyim çeki ve yurtdışı yardım gezisi

2.ye 1.000 TL eğitim bursu, giyim çeki ve yurtdışı yardım gezisi

3.ye 500 TL eğitim bursu, giyim çeki ve yurtdışı yardım gezisi

Her grupta ilk 10'a girenlere sürpriz hediyeler….

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title