Haberler

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te Türk bayrağı yansıtıldı

Güncelleme:

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Orta Asya'nın en büyük binasına Türk bayrağı yansıtıldı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dünyanın dört bir yanında kutlanıyor. Özgüven İnşaat A.Ş. tarafından yapılan ve Nestone Ticaret Merkezi'ne ait olan Orta Asya'nın 266 metre yüksekliğe sahip en büyük binasına Türk bayrağı yansıtıldı. Başkentte yaşayan Türk vatandaşları ise Taşkent City Park'a gelerek bu görüntüleri kaydetti.

- Özbekistan'da 100. yıl coşkusu

TAŞKENT - Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Orta Asya'nın en büyük binasına Türk bayrağı yansıtıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dünyanın dört bir yanında kutlanıyor. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te Türkiye'den bir inşaat firması tarafından yapılan ve Nestone Ticaret Merkezi'ne ait olan Orta Asya'nın 266 metre yüksekliğe sahip en büyük binasına Türk bayrağı yansıtıldı. Başkentte yaşayan Türk vatandaşları ise Taşkent City Park'a gelerek bu görüntüleri kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Türkiye Cumhuriyeti Özbekistan Orta Asya Türkiye Taşkent Turizm Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title