Haberler

Kocası Maç İzlerken Kendisiyle Birlikte Olacak Erkek İlanı Verdi

Güncelleme:

Şehvet düşkünü kadın, maç hastası kocası Euro 2016 Avrupa futbol şampiyonasını izlerken kendisine arkadaşlık edecek erkek aradığını belirten ilan verdi.

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan, ismi sadece Stacey olarak açıklanan 55 yaşındaki kadın internette bir siteye verdiği ilanda, futbol fanatiği 58 yaşındaki kocası Seymour'un şampiyona maçlarını izlemek için televizyon başına çakılı kaldığı anlarda kendisine arkadaşlık edecek erkek aradığını ifade etti. Kendisini 'dişi tilki' olarak tanımlayan kadın, ilanını verdiği müstehcen pozlarla da süsledi.

''ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ''

Cumartesi günü oynanan İngiltere-Rusya maçı için kendisine çoktan bir erkek arkadaş ayarladığını söyleyen Stacey, futbolcuların ve teknik direktörlerin ağzına pelesenk olmuş: "Önümüzdeki maçlara bakacağız." sözüne atıfla boş olduğu diğer maç akşamları için erkek arkadaş aradığını ilanında belirtti.

''UZATMALAR DAHİL EN AZ 90 DAKİKA SÜRMESİ ZORUNLU''

55 yaşındaki kadın, ilanında: "Kalçalarına kadar botlu, jartiyerli bayan, kocası alt katta Avrupa şampiyonası maçlarını izlerken kendisiyle üst katta birlikte olacak erkek arıyor. Uzatmalar da dahil en az 90 dakika sürmesi zorunlu." ifadelerini kullandı. Stacey adlı kadının kötü şöhretli bir eş değiştirme web sayfasında yer alan profilinde, eşi Seymour ile birlikte çiftler aradığına dair ilanlar yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (21)

edepsizkekolar:

conilerin ahlaki

38
29
yanıtYanıtla
yılmaz:

Bu mübarek ayda bu ne haber ya.

43
1
yanıtYanıtla
işsiz45:

evt bende ilana bakıyordum bu gözümden kaçmiş nasil haber lan bu bırakın bu işi??

33
1
yanıtYanıtla
SERDAR CAN:

TÜRKİYE de Bir tane IRKÇI parti gösterin deseler, bütün parmaklar hdp yi gösterir. nokta.

20
9
yanıtYanıtla
58:

buda yalan uydurma bir haber ne yani 90 dakika duramıyormu

26
2
yanıtYanıtla
vhvhgvvb yfkhjjb jy h:

bu tür şeylere inanmayın bunların hepsi toplumun ahlakını bozmak ve milli kimliğimizi benliğimizi böyle şeylere satmak oyuna gelmeyin bu tür ahlaksızlıklarda inamayın olsada olmasada sallayın teerbiyeyi bozmayın

24
2
yanıtYanıtla
ankara:

lan karı 55 yasındaymış bide en az 90 dk diyo adamla mac seyrederim daha iyi be

24
1
yanıtYanıtla
MERT:

AKP MHP kuyruktaymis izdiham var

13
11
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Ne halt ederlerse etsinler, bu nasıl habercilik!. .

20
2
yanıtYanıtla
ayıp ayıp:

bunu haber yapanlar utansın

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title