Haberler

Florida'da yangın söndürme helikopteri apartmana düştü, 4 kişi yaralandı

Güncelleme:

ABD'nin Florida eyaletindeki Pompano Sahili yakınlarında yangın söndürme helikopterinin bir apartmana düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Helikopterde bulunan 2 kişi ile apartmandaki 2 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ilk yardım ve itfaiye ekibi sevk edildi.

- ABD'de yangın söndürme helikopteri düştü: 4 yaralı

FLORIDA - ABD'nin Florida eyaletindeki Pompano Sahili yakınlarında yangın söndürme helikopterinin bir apartmana düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

ABD'nin Florida eyaletindeki Broward ilçesinde bulunan Pompano Sahili yakınlarında yangın söndürme helikopteri, bir apartmanın çatısına düştü. Feci kaza sonucu helikopterin içinde bulunan 2 kişi ile apartmandaki 2 kişi olmak üzere 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ilk yardım ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yetkililer ise söz konusu kazanın helikopterin acil bir çağrı için yola çıktığı sırada Fort Lauderdale kentinin kuzeyindeki bir havaalanı yakınında meydana geldiğini söyledi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise helikopterin havalandığı sırada arka kısmından dumanların yükseldiği görüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İtfaiye Florida Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title