Haberler

Belbim'den, Bozulan Akbil'ler İçin Yeni Uygulama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Belbim A.ş, Bozulan Akıllı Biletler (Akbil) İçin Yeni Bir Uygulama Başlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELBİM A.Ş, bozulan akıllı biletler (AKBİL) için yeni bir uygulama başlattı.

Yapılan yazılı açıklamada, İstanbulluların, çalışmayan AKBİL'lerini MNG Kargo şubelerinden, dolduracakları ''Arızalı AKBİL Teslim Formu'' ile ücretsiz olarak BELBİM A.Ş'ye gönderebilecekleri belirtildi.

BELBİM A.Ş tarafından üretilen ve şehir içi ulaşımda kullanılan AKBİL'lerin, paslanmaz çelik bir muhafaza içerisinde hazırlandığı ve en az 10 yıl süreyle sınırsız kullanma imkanı verdiği vurgulanan açıklamada, ancak çeşitli nedenlerden dolayı bozulması halinde (ısıtılmış, delinmiş, ezilmiş olanlar hariç) BELBİM A.Ş tarafından arızasının giderilmesinin mümkün olduğu ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''AKBİL'iniz çalışmıyorsa, hiçbir ücret ödemeden MNG Kargo ile BELBİM'e gönderin, en kısa sürede arızası giderildikten sonra adresinize teslim edilsin. BELBİM'e ulaşan arızalı AKBİL, Bakırköy'deki AKBİL Müşteri Hizmetlerinde en kısa zamanda tamir edilerek, kargo tarafından müşterinin adresine ücretsiz olarak teslim ediliyor.''

Kaynak: AA / Dünya

Sağlık Kültür Sanat Politika Dünya Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title