Haberler

Gözümüz kulağımız Avrupa Ligi'ndeki 5 maçtaydı! Maalesef istediğimiz sonuçlar gelmedi, daha da çakılacağız

Güncelleme:

Ülke puanı sıralamasındaki rakiplerimiz, bu hafta Avrupa Ligi'nde mağlup olmadı. Gelecek sezona büyük ihtimalle 16. basamaktan başlayacak Türkiye, ülkeler arasındaki puan farklarının az olması nedeniyle olası kötü sonuçlarda daha da gerilere düşecek.

Bu sezon 5 temsilcimiz de Avrupa'dan çok erken eve kesin dönüş yaparken önümüzdeki yıl puan mücadelesi vereceğimiz beş ülkenin takımları bu hafta UEFA Avrupa Ligi'nde mağlubiyet yüzü görmedi. Dinamo Zagreb ( Hırvatistan ), Young Boys (İsviçre), Olympiakos ( Yunanistan ) rakiplerini yendi. Slavia Prag (Çekya) ve Kızılyıldız (Sırbistan) ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

ÖNÜMÜZDEKİ YILA 16. SIRADAN BAŞLAYACAĞIZ

Son beş yılın ülke puanı toplamı dikkate alınan sıralamada, Türkiye bu sezonu 13. bitirmesine rağmen önümüzdeki yıla 16. sıradan başlayacak. 2016-2017 sezonu puanlarının önemini yitirmesiyle 20.400 puana düşen Türkiye'nin kötü bir Avrupa karnesi durumunda 16. basamağın altına gerileme ihtimali de oldukça yüksek.

Dün gece gözümüz kulağımız 5 maçtaydı! Maalesef istediğimiz sonuçlar gelmedi, daha da çakılacağız

İKİ ÜLKE ENSEMİZDE

20.400 puana sahip ülkemizi, Hırvatistan (20.150), Yunanistan (19.800), Çekya (19.700) takip ediyor. Ülkeler arasında puan farkının çok az olmasından dolayı olası bir kötü gidiş bizi daha da aşağılara çekecek. Bu yüzden Avrupa'da mücadele edecek takımlarımıza büyük iş düşecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hırvatistan Yunanistan İsviçre Türkiye Haberler

500

Yorumlar (40)

CAN DEP:

GS iki bin ruhunu yakalamis gibi Avrupda yine ses getirecegine inaniyorum, Bjk,de iyi ALLAH korusun yanlislikla Fb giderse birakin 16,inci sirayi altinci sirayi boylariz..

9
13
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Ulan geri son sezonlarda siz gibi basit takımlar katıldığı için bu durumlar düştük futbol cahili

yanıt5
yanıt2
Tussubasa:

2000 ruhu öleli çok oldu bırakın artık ruh çağırmayı gerçeklere dönün.

yanıt5
yanıt1
Canmen:

Sen yapacaktinda. . . Fenermi seni tuttu. . . iyi giderseniz sizin, kötü giderseniz Fenerin sucu. . . siz böyle basitlikten beslenmeye alisiksiniz. . . sampiyon olursaniz dünya mor. . . olamadinizmi. . . gelsin ismarlama mahkemeler. . .

yanıt2
yanıt1
Canmen:

Sana bi '' Dep'' not; Fenerbahce Spor Kulübü. . . bazi Hainlerle savasip ayni zamanda yirmiye asgin bransta T. C. yi basariyla Avrupada temsil etmekte. . . ve bir Dünya Sampiyonu ile Avrupa Sampiyonu cikardi. . . !!!!

yanıt3
yanıt0
cimbomlu:

FENERASYON basimizda oldugu dahil dahada cok cakilacagiz TÜRKIYEYE hic katkisi olmayan bir camia FENERBAHCE bu gidisatin suclusudur.

9
8
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Yerden göğe kadar haklısın son 3veya 4 sezon Fenerbahçe katılamadı eh sizin katıldınız da sonuç ortada Fenerbahçe katılsaydı durum farklı olurdu cahiller

yanıt4
yanıt1
BİTLİSTANBUL:

Ala size fener düşmanlığı. Fener beş altı yıldır avrupaya zoraki gönderilmeyince ortaya çıkan tablo hiç de şaşırtıcı değil.

7
8
yanıtYanıtla
OKAN:

Bunu söyleyecek en son sizin olmanız gerekiyor ama ne hikmetse bir hiç birşey yapmayıp tarihi başarılarımız var diyen klubte sizsiniz. Enteresan bir vakasınız ya. Sanki gittiğiniz yıllarda hersene çeyrek final yapmış gibi konuşuyorsunuz ya. . pes

yanıt0
yanıt1
Antalyalı:

Bu federasyon olduğu sürece bun durumlara alışmamız lazım ülke puanını beşiktaş ve galatasaraydan başka katkı sağlayan yok

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title