Haberler

Diyarbakır'da ele geçirilen 4 ton esrar yakıldı! O anlar anbean kameraya yansıdı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 4 ton 562 kilogram esrar ile 184 bin 900 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçirilen 4 ton esrar ise ateşe verilerek imha edildi. Uyuşturucunun yakıldığı anlar ise ajanslar tarafından servis edildi.

Diyarbakır Lice'de 4 ton 562 kilogram esrar ile 184 bin 900 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyonlarda toprağa gömülü sanayi tüpü ile irtibatlanmış el yapımı patlayıcı ve 2 sığınak da imha edildi.4 ton esrar ateşe verilerek yakıldı. Esrarın yakıldığı anlar anbean kameraya yansıdı.

ESRARLAR YOK EDİLDİ

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'nca, bölücü terör örgütü mensuplarını arayıp bulmak ve etkisiz hale getirmek, bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan sığınak ve barınakları tespit ederek içerisindeki silah ve mühimmatları muhafaza altına almak, diğer malzemeler ile sığınakları imha etmek, bölücü terör örgütü ile yasa dışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla, Lice ilçesi güneyinde kalan dağlık ve kırsal alanda 22 Ekim 2019 Salı günü icrasına başlanan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hatip Çağlar-02 operasyonun başarıyla tamamlandığı belirtildi. Ayrıca operasyonda ele geçirilen esrarlar ateşe verilerek yakıldı.

İşte uyuşturucunun yakıldığı anlar böyle görüntülendi;

Diyarbakır'da ele geçirilen 4 ton esrar yakıldı

Diyarbakır'da ele geçirilen 4 ton esrar yakıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Lice Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title