Haberler

Didim Halk Eğitim Merkezinde Yeni Dönem Kursları Belli Oldu

Didim Halk Eğitim Merkezinin 2012-2013 eğitim öğretim yılında bünyesinde açacağı kurslar belli oldu.

Didim Halk Eğitim Merkezinin 2012-2013 eğitim öğretim yılında bünyesinde açacağı kurslar belli oldu. Okuma-yazma bilmeyenlere yönelik olarak kurslar belde ve köylerde yine açılmaya devam edeceği öğrenilirken merkez bünyesinde yeni kursların açılacağı bildirildi.

Didim Halk Eğitim Merkezinin 2012-2013 eğitim öğretim yılında bünyesinde açacağı mesleki, teknik, sosyal ve kişisel gelişimlere yönelik kurslar belli oldu. Okuma-yazma bilmeyenlere yönelik olarak kurslar belde ve köylerde yine açılmaya devam edeceği öğrenilirken merkez bünyesinde 21 adet kursun açılacağı ve katılmak isteyenlerin kayıt yaptırması gerektiği bildirildi. Merkez bünyesinde açılacak olan Kursların sonunda verilen sertifika ve belgeler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olarak verileceği kaydedildi. Bu kapsamda Didim Halk Eğitim merkezinde açılması planlanan kurslar İngilizce Kursu, Bilgisayar İşletmenliği Kursu, Web Tasarımı Kursu, Grafik-Animasyon Kursları, Bahçe Bakımı Kursları, Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursu, Havuz Bakım Elemanı Kursu, 1. ve 2. Kademe Okuma Yazma Kursu, Emlak Danışmanlığı Kursu, Resim Kursları, Anne Çocuk Eğitimi Programı Kursu (0-3, 3-6, 7-11, 12-18 Yaşlar), Halk Oyunları Kursu, Gitar -Bağlama Kursu, Arıcılık Yetiştiriciliği Kursu, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları Öğretici Kursları, İlkyardım Kursu, Muay Thai Kursu, Arapça-Osmanlıca Kursları, İnşaatçılık Alanında Kurslar, Turizm Meslek Kursları, Protokol Kuralları Kursu.

Konuyla ilgili Halk Eğitim Merkezinden yapılan açıklamada "Kurs kayıtları Halk Eğitimi Merkezinde kursiyerlerin başvurusu ile yapılmaktadır. Bazı kurslara (Bilgisayar, İngilizce vb.) olan yoğun talep nedeniyle kurs kontenjanları çabuk dolmaktadır. Kurs kayıtlarıyla ilgili olarak 811 44 43 numaralı telefondan ve http: //didimhem.meb.gov.tr internet adresinden bilgi alabilir, iletişim kurabilirler" denildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Didim Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title