Haberler

Diatta'ya Talip Var

Beşiktaş'a Sezon Başında Transfer Olan, Ancak İstenilen Performansı Gösteremediği İçin Takımdan Gönderilmesi Gündemde Olan Lamine Diatta'ya Türkiye'den Talip Çıktı.

Beşiktaş'a sezon başında transfer olan, ancak istenilen performansı gösteremediği için takımdan gönderilmesi gündemde olan Lamine Diatta'ya Türkiye'den talip çıktı.

Holosko'da geri sayım

Menajer Sinan Engin, bir hafta önce Senagalli futbolcunun menajeri ile görüşmüş ve Diatta'yı sezonun ikinci yarısında kadroda düşünmediklerini ifade etmişti. Bu gelişme üzerine kendisine takım arayan Diatta'yı, bir Süper Lig ekibinin istediği öğrenildi. Beşiktaş'tan yıllık 1 Milyon Euro alan Diatta'yı kadrosuna katmak isteyen takımın adı açıklanmazken, önümüzdeki hafta yapılacak görüşmelerin ardından bu transferin sonuçlanması bekleniyor.

Kadrosunda 7 yabancı futbolcu bulunan Beşiktaş, Diatta'nın başka bir takıma gitmesi durumunda bir süredir kadrosuna katmak istediği yeni yabancı oyuncu için kontejan açmış olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title