Haberler

Dha Yurt Bülteni - 22

Barda silahlı kavga: 1 yaralı ADANA'da 41 yaşındaki Osman Şahin, barda çıkan kavgada tabancayla ağır yaralandı.

Barda silahlı kavga: 1 yaralı

ADANA'da 41 yaşındaki Osman Şahin, barda çıkan kavgada tabancayla ağır yaralandı.

Olay, gece yarısı merkez Seyhan İlçesi Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı'nda meydana geldi. Bir barda, iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine gruptan bir kişi belindeki tabancasını çıkartarak ateş açtı. Tabancadan çıkan mermilerin sağ koltuk altı ve sağ koluna isabet ettiği Osman Şahin, yaralandı. Can havliyle kendini bardan dışarı atan Şahin, yol kenarına yığıldı. Bu sırada bar sahipleri ve çalışanları da mekanı kapatıp, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla ambulansa taşınan Şahin, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Şahin'in durumunun ağır olduğu belirtildi. Şahin'in bardaki kavgaya dahil olup olmadığını araştıran polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Olay yerinden görüntü

Yarda yaralı olarak yatan Osman Şahin'den görüntü

Osman Şahin'in başında durup, yarasına baskı yapan vatandaşlar

Ambulansın olay yerine gelişi

Osman Şahin'in vatandaşların da yardımıyla ambulansa taşınması

Ambulansın olay yerinden gidişi

Olay yeri inceleme polisinin barın bulunduğu binaya girmesi

Olay yerinde vatandaşlardan görüntü

Genel ve detay görüntüler

Süre: 02.21" - Boyut: 144 MB

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ / ADANA,

=======================================

Kalkınma Bakanı Elvan: 15 Temmuz'da halkımız destan yazmıştır

MERSİN Valiliği tarafından düzenlenen 'Demokrasi ve Milli Birlik Konferansı'na katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 15 Temmuz Darbe Girişimi'ni 1'nci Dünya Savaşı'na benzeterek vatandaşın destan yazdığını söyledi.

Yenişehir Atütürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa, Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ak Parti Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, MHP Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve vatandaşlar katıldı.

Katılımcılara seslenen Bakan Elvan, vatanın birlik ve bütünlüğüne yönelik bir kalkışma olacağı söylense kimsenin inanmayacağını ifade ederek, "Tıpkı 1'inci Dünya Harbi sonrası olduğu gibi Türk yurdunun işgal edilmeye çalışılacağı söylense, sanırım bir çoğumuz inanmazdık. Hele bu işgalin içeriden geleceği, dışarıdan güdümlü olan içimizdeki hainlerin milletin silahlarını millete doğrultacağı söylense bir çoğumuz güler geçerdik. Ancak geçen yıl tam da bunlar oldu. Ama bu hainlerin hesaplamadığı bir şey oldu. Sizler destan yazdınız. Tam olarak Mustafa Kemal, 'Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır' söylerken neye güvendiyse, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ona güvenerek o çağrıyı yapmıştır" dedi.

" MİLLETİMİZ BU HESABI BOZMUŞTUR

Bakan Elvan, şöyle devam etti:

"Dünyaya özgürlük, insan hakları, demokrasi ihracı yapma iddiasında olanlar, o darbecilere sahip çıkıyorlar. Özgürlüğe kast eden darbeci hainlere, batıdaki ülkeler sahip çıkıyorlar. Bu yaptıkları yetmezmiş gibi, milletimizle dalga geçercesine Türkiye'deki demokrasiyi sorgulamaya devam ediyorlar. Halkımızın direnişi, dünya demokrasi tarihi için de ders olarak okutulacak bir destandır. Millete saldırı da, milletin saldırganları derdest edişi de dünyanın gözü önünde oldu. Birileri hesap yapmış milletimiz bu hesabı bozmuştur. Türkiye'den rahatsız olan, seçilmiş iktidarı utanmadan diktatörlükle suçlayanlar, özgürlükleri ve demokrasiyi sorgulamaya kalkanlar, önce kendilerine baksınlar. PKK terör örgütünü, FETÖ'yü barındıran onlardır. Bir taraftan terör örgütünü bürındıracaksın, diqer taraftan demokrasiden bahsedeceksin. Bizde 'Hadi oradan' diyoruz."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------

Salondan görüntü

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın salondakilerle tokalaşması

İzleyenlerden görüntü

Bakan Elvan'ın konuşması

Genel ve detay görüntüler

Süre: 06'16" - BOYUT: 419 MB

Haber-Kamera: İbrahim MAŞE / MERSİN,

=====================================

Sevgilisi terk edince hastanede intihara kalkıştı

DENİZLİ'de sevgilisi tarafından terk edilince Devlet Hastanesi'nin 3'üncü kat penceresine çıkıp intihara kalkışan S.A.'yı polis ikna ederek eyleminden vazgeçirdi.

Sevgilisi tarafından terk edildiği iddia edilen 32 yaşındaki S.A, saat 23.30 sıralarında Denizli Devlet Hastanesi'nin A Blok 3'üncü kat penceresine çıkarak intihara kalkıştı. Aşağıya atlayacağını söyleyen S.A.'yı gören hastane görevlilerinin ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri S.A'yı ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de aşağıya branda açıp önlem aldı.

S.A., polisin yaklaşık 15 dakikalık çalışmanın ardından ikna edilerek bulunduğu noktadan indirildi. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen S.A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

S.A.'nın pencereden sarkmasından görüntü

Olay yerindeki polis itfaiye ve ambulanslardan detay

S.A'nın binadan çıkarılmasından görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ,

====================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Şahin Şevket Can Denizli Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title