Haberler

Dha İstanbul- Beyoğlunda Silahlı Kavga: 1  Yaralı

*Beyoğlu'nda, Mahsun K. adlı kişi, kendisine hayat kadını bulacağını söyleyen kişi tarafından sokak ortasında vuruldu.

* Beyoğlu'nda, Mahsun K. adlı kişi, kendisine hayat kadını bulacağını söyleyen kişi tarafından sokak ortasında vuruldu. İki bacağını da kurşun isabet eden Mahsun K., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Haber-Kamera: Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN İSTANBUL

Olay, Çukur Mahallesi Çukur Sokak'ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre,  Mahsun K. (33), Tarlabaşı Bulvarı üzerinde yürürken, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi yanına yaklaşarak isterse kendisine hayat kadını bulabileceğini söyledi. Teklifi kabul eden Mahsın K., ismi henüz belirlenemeyen kişiyle birlikte, bir adrese doğru yürümeye başladı.

SAĞ VE SOL BACAĞINA KURŞUN İSABET ETTİ

Sokak üzerinde yürüdükleri sırada, ikili arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından, kimliği henüz belirlenemeyen kişi, belinden tabancasını çıkararak, Mahsun K.'ye iki el ateş etti. Mahsun K., sağ ve sol bacağından hafif şekilde yaralanırken, saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı.

POLİS SOKAK İÇERİSİNDE  İKİ TANE BOŞ KOVAN BULDU

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri yaralı bir kişinin sokak içerisinde yerde yattığını görerek polise ihbarda bulundu. Polisle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yaralı Mahsun K. hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri sokak içerisine güvenlik şeridi çekerek sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Sokakta bulunan iki adet boş kovan incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Yaralının yerde yatması

-Sağlık ekiplerinin yaralıya yerde müdahale etmesi

-Yaralının ambulansa bindirilmesi

-Ambulansın gidişi

-Polis ekiplerinin sokakta güvenlik şeridi çekmesi

-Yerdeki boş kovandan detay görüntü

-Mahalle sakinlerinden detay görüntü

-Polis ekiplerinden detay görüntü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarlabaşı Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title