Haberler

Denizlispor'da Galibiyet Sevinci

Denizlispor'da, Kayserispor Galibiyetinin Sevinci Yaşanıyor.

Denizlispor'da, Kayserispor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında sezonun son maçında ligin güçlü takımlarından Kayserispor'u 2-1 yenen Denizlispor, ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı. Adriano ve Serhat'ın golleriyle sonuca giden Yeşil-siyahlı ekipte galibiyet sevincinin yanı sıra rakiplerin puan almasının moralsizliği de yaşanıyor. Kayserispor maçından sonra futbolcular uzun aradan sonra ilk defa tribün yerine soyunma odasına gittiler. Denizlisporlu taraftarlar galibiyeti saatlerce stat dışında kutlarken,

teknik direktör Güvenç Kurtar, stresli maçların devam ettiğini söyledi. 12 haftadır bir, 9 haftadır ise hiç mağlubiyet yüzü görmemelerine rağmen hala düşme hattı içinde bulunduklarını belirten Güvenç Kurtar, "12 haftadır aynı sıkıntı ve stresi yaşıyoruz. Ligin son haftasının son dakikasına kadar da bunu yaşamaya devam edeceğiz. Kayserispor maçı kazanmak için tüm gücünü sahaya yansıttı. Çok zor ve stresli bir maçtan kayıpsız ayrıldığımız için çok mutluyum" dedi.

Denizlispor'un güçlü ve iyi bir takım olduğunu söyleyen Kurtar, "Oynadığımız futbol ve verdiğimiz mücadeleyle ligde kalmayı hak eden bir takımız. Futbolcularım ve taraftarlarımız gösterdikleri performansla Süper Lig'e ne kadar yakıştıklarını gösteriyorlar. Vestel Manisaspor maçında bize gerekli olan puanları alarak ligde kalacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Denizlispor Başkanı Ali İpek ise, futbolcuların verdiği mücadeleden gurur duyduğunu ifade ederek, "Paralarını alamamalarına rağmen onur mücadelesi veriyorlar. Bu mücadele, futbolcularımızın ne kadar onurlu olduğunu ortaya koyuyor. Denizlispor ligde kalacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Denizlispor, ligin ikinci yarısında Gaziantepspor, Konyaspor, Beşiktaş ve Trabzonspor'a üst üste mağlup olduktan sonra 24. haftada da Kayseri Erciyesspor deplasmanından eli boş döndü. 70 gündür mağlubiyet yüzü görmeyen Yeşil-siyahlılar bu maçlarda 4 galibiyet, 5 beraberlik alarak 17 puan toplamayı başardı. Geçen sezon 37 puanla ligde kalmayı başaran Denizlispor, bu sezon 40 puana ulaşmasına rağmen düşme korkusunu üzerinden atamadı. Son hafta Vestel Manisaspor deplasmanına gidecek olan Yeşil-siyahlılar,

kendisini ligde bırakacak puanı almanın hesaplarını yapıyor. İkili averaj hesaplarının da yapıldığı son hafta öncesi sadece Çaykur Rizespor karşısında üstünlüğü bulunan Denizlispor, sonucu ikili averaja bırakmak istemiyor. Denizlispor'da ilk defa Kayserispor maçında 6 futbolcu birden sarı kart gördü.

Bugünü dinlenerek geçiren Yeşil-siyahlı ekipte, Vestel Manisaspor maçı hazırlıkları yarın başlayacak.

(AV-AT-İK-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title