Haberler

Denizlispor'da 2 İmza

Denizlispor, Zeytinburnuspor'dan Kayhan Arduç ve Sarıyer'den Musa Sinan Yılmazer ile Sözleşme İmzaladı.

Denizlispor, Zeytinburnuspor'dan Kayhan Arduç ve Sarıyer'den Musa Sinan Yılmazer ile sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Brezilyalı Braga ve Couto'dan sonra yurtiçinden de 2 genç futbolcuyla anlaşmaya vardı. 12 futbolcuyla yollarını ayırdıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Yeşil-siyahlı ekip, Zeytinburnuspor'dan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Kayhan Arduç ile 5 yıllık, Sarıyer forması giyen 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Musa Sinan Yılmazer ile de 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Başkan Yardımcısı Salih Akilli, Asbaşkanlar Ali Erişkin ile Akif Ercan da hazır bulundu.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Salih Akilli, imza töreninde yaptığı açıklamada, transfer ettikleri 2 genç oyuncunun Denizlispor'a büyük yarar sağlayacağına inandıklarını söyledi. Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Akilli, "Kısa bir süre içinde, bir yabancı santrafor, bir yabancı kaleci ve yurt içinden bir futbolcuyu transfer edeceğiz. Birkaç gün içinde bu futbolcularla sözleşme imzalayacağız" dedi.

Denizlispor'un yeni transferleri Kayhan Arduç ve Musa Sinan Yılmazer ise, Denizlispor'a gelmekten mutlu olduklarını ve yeni takımlarının başarısı için çalışacaklarını söylediler.

Genç futbolcular Kayhan ve Musa Sinan imza töreninin ardından kulüp bayrağı ile objektiflere poz verdi.

(AV-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title