Haberler

Denizlispor Çekinmiyor

Denizli (Dha)

DENİZLİ (DHA)

KONYASPOR'a karşı aldığı 5-1'lik yenilgiden sonra teknik direktörü Mehmet Kulaksızoğlu'yla yardımcıları Ali Yalçın ve Yaşar Güngör'le yollarını ayıran Denizlispor, Beşiktaş'la cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını kaleci antrenörü Mustafa Karakaya ile alt yapı antrenörü Tuncay Özbek'in gözetiminde sürdürdü.

Yeni teknik direktörün kim olacağının en kısa sürede netleşeceğini belirten menajer Özhan Çetin, futbolcuların büyük maçlara daha kolay motive olduğunu hatırlattı.

Denizlispor'un kaliteli bir ekip olduğunu kaydeden kaptan Yusuf ise,''Teknik direktörsüz de olsak maça iyi hazırlanıyoruz. Beşiktaş'tan puan alacak güçteyiz'' dedi. Yeşil siyahlı futbolculardan Bülent Ertuğrul, İstanbul'dan puan veya puanlarla döneceklerini iddia ederken İlkay, ''Kötü gidişimizi durdurmak istiyoruz. Beşiktaş'ı yenecek güçteyiz'' dedi.

Bu arada teknik direktörlük için Mustafa Uğur'un isminin ağırlık kazandığı, Ünal Karaman ile Raşit Çetiner üzerinde de durulduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title