Haberler

Denizli: Denizlispor'da Yedeklere Gün Doğdu

Denizlispor'da Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, Sakat Futbolcular Dolayısıyla Kadro Kurmakta Zorlanırken, Sivasspor Maçı Öncesi Tüm Futbolcularına Hazır Olmaları Talimatını Verdi.

Denizlispor'da Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, sakat futbolcular dolayısıyla kadro kurmakta zorlanırken, Sivasspor maçı öncesi tüm futbolcularına hazır olmaları talimatını verdi.

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile berabere kalarak puan cetvelinde 12. sıraya yükselen Denizlispor, Sivasspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak. Günü dinlenerek geçiren Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları süren Oliveria, Bülent Ertuğrul ve Selahattin Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Bir süre önce Zafer Şakar, Bayram Toysal ve Sedat Yeşilkaya ile yollarını Denizlispor'da teknik heyet, 3 futbolcunun da sakatlanması üzerine kadro kurmakta zorlanıyor. Forvette Oliveria ve Selahattin'in sakatlıkları sebebiyle ilk yarıyı kapatmaları sonucu teknik direktör Faruk Hadzibegiç, Brezilyalı Adriano ile genç İlkay'a hazır olmaları talimatını verdi.

Antalyaspor maçında kaybettikleri puanları Sivasspor maçında telafi etmek istediklerini belirten Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, "Oyuncularım hangi maç olursa olsun ellerinden gelen her şeyi sahaya yansıtıyor. İyi çalışıyoruz. Son 3 maçta topladığımız 7 puan bizim için iyi bir moral oldu. Sivasspor maçı mutlaka puan ya da puanlarla dönmemiz gereken bir maç. Sakatlıkları süren oyuncularımız takım için önemli oyuncular, ancak onların yerine oynayacaklar da en az onlar kadar iyi mücadele edecek. Tüm futbolcularımın oynayacak gibi hazır hale gelmesini istiyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemi en az kayıpla atlatmak zorundayız" dedi.

Boşnak teknik adam Hadzibegiç, Sivasspor maçında 2 haftadır forma vermediği İbrahim Ege ile sakatlığı süren Oliveria'nın yerine Adriano veya İlkay'ı oynatmayı düşünüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title