Haberler

Demirkol Mahalle Gezilerini Sürdürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, vatandaşların taleplerini dinlemek ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek için mahalle gezilerini sürdürüyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, vatandaşların taleplerini dinlemek ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek için mahalle gezilerini sürdürüyor.

Başkan Demirkol, beraberinde birim müdürleri ve teknik heyetle birlikte mahalle gezileri kapsamında ilk olarak Ulubatlı Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ile bir araya gelen Demirkol, çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Gezi kapsamında esnaf ve mahalle sakinleriyle de görüşen Başkan Demirkol'a, vatandaşlar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Mahalle yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Demirkol, yaptığı açıklamada, "Ulubatlı Mahalle Muhtarımız Fethi Kaya'yı ziyaret ettik. Ulubatlı Mahallemizde, Haliliye Belediyemizin çalışmalarını muhtarımız, fen işleri, temizlik, park bahçe ve zabıta müdürlerimizle yerinde inceledik. Halkımızla, esnafımızla bir araya geldik. Mahalle gezilerimiz geçmişte olduğu gibi, 2014 yılında başladığımız şekilde devam etmektedir. Bu mahalle gezilerimizde yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı halkımızdan teşekkür, yapılacaklar noktasında da tavsiyeler almaktayız. Bu bakımdan halkımıza, esnafımıza, Ulubatlı Mahallesi sakinlerine, Muhtarımız Fethi Kaya'ya teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Mahalle Muhtarı Kaya ise Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür ederek, "Başkanımız bizi ziyaret ettiler. Mahallemizin eksiklikleriyle ilgili istişarede bulunduk. Bu konuyla ilgili yardımcı olacaklarını ve yapılması gereken ne varsa en kısa sürede yapılacağını söyledi" diye konuştu.

Osmangazi Mahallesinde incelemelerde bulundu

Başkan Fevzi Demirkol, Ulubatlı Mahallesindeki incelemelerinin ardından Osmangazi Mahallesine geçti. Mahalle Muhtarı Mehmet Genç tarafından karşılanan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan Osmangazi Cami altındaki kız Kur-an Kursu ve kadın taziye evini ziyaret etti. Kurstaki öğreticilerle görüşen Demirkol, daha sonra mahalle sakinleriyle görüştü. Haliliye Belediyesi olarak Osmangazi Mahallesinde yaptıkları çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi veren Demirkol'a, hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Osmangazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title