Haberler

Dehşet Verici

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, Derbide Çıkan Olaylar İçin Bu İfadeleri Kullanırken, "G.saray'a Nasıl Bir Ceza Verilmeli" Sorusuna, "Bu İşlere Girmiyoruz" Diye Yanıt Verdi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, derbide çıkan olaylar için bu ifadeleri kullanırken, "G.Saray’a nasıl bir ceza verilmeli" sorusuna, "Bu işlere girmiyoruz" diye yanıt verdi.

F.BAHÇE Başkan Vekili Nihat Özdemir, 100. yıllarını kutladıkları sezonda Beşiktaş ve G.Saray’ı yenerek şampiyon oldukları için mutlu olduklarını söylerken, derbide çıkan olaylar için "Dehşet verici" ifadesini kullandı.

Takdir kamuoyunun

"Şampiyonluğumuz, G.Saray’ı sahasında yenmemizle bizim açımızdan büyük önem kazandı. F.Bahçe camiasına hayırlı olsun" diyen Özdemir, olaylarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Burada biz yöneticiler kadar, taraftar temsilcilerine ve Futbol Federasyonu’na da büyük iş düşüyor. Federasyon, bu tür olaylara hiçbir zaman izin vermemeli." Özdemir, "G.Saray’a nasıl bir ceza verilmeli?" sorusuna ise, "Biz bu tip işlere girmiyoruz. Onlar sezon başından beri hep söylediler ama biz Fenerbahçe olarak bu tip işlere girmiyoruz, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title