Haberler

    Porto ile Davalık Olan Galatasaraylı Maicon, Şampiyonlar Liginde Sahaya Çıkacak

    Güncelleme:

    Daha önce formasını giydiği Porto'ya dava açan Galatasaraylı Maicon, Şampiyonlar Liginde iki takımın eşleşmesiyle Portekiz ekibine karşı sahaya çıkacak.

    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Porto ile eşleşmesi ilginç bir durumu ortaya çıkardı. Sarı-kırmızılıların formasını giyen iki futbolcu, eski takımlarına karşı forma giyecek.

    Brezilyalı Maicon, 2009-2016 arası dönemde Fernando ise 2007-2014 yıllarında Portekiz ekibinin başarısı için ter dökmüşlerdi. Maicon eski kulübüne geçtiğimiz yıl dava açtı. Deneyimli futbolcu, tazminat hükümlerine uymadığı ve oynadığı maç başı paralardan gereken ödemeyi yapmadığı gerekçesiyle hakkını yasal yoldan aradı.

    ESKİ TAKIMLARINA KARŞI SAHAYA ÇIKACAKLAR

    Porto'dan 920 bin euro tazminat isteyen futbolcu, Galatasaray'da da birlikte olan Fernando'yu da şahit olarak gösterdi. Şimdi davacı Maicon ve şahidi Fernando, eski takımlarına karşı sahaya çıkacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Porto Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Asgari:

    Biz futbolcuya bu kadar para ödenmesi çok saçma. Dünya da o kadar aç ve maddi zorluklar çekenler varken futbol topuna 90 dakika içinde 30,40 defa vuran kişi ye ödenmesi garip. Tamam bende seviyorum futbolu ama el insaf

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Kıyı:

    Profesyonel antraman diye bir şey var Ameleden daha fazla çalışıyor bu insanlar Allah vergisi yetenek te var Yani kardeş Yapacak bir şey malesef yok

    yanıt0
    yanıt0
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title