Haberler

Daha Büyük Başarılara İmza Atacağız

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu, Yayınladığı Yeni Yıl Mesajında Kocaelililerle Birlikte Büyük Başarılara İmza Attıklarını Söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı yeni yıl mesajıyla, bütün hemşehrilerinin yeni yılını kutladı. "2010 yılından, 2011 yılına girdiğimiz şu günlerde gelecek yıldan umut ve mutluluk beklentileri bir kat daha artıyor" diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.

Yol Haritamızı Çıkarıyoruz

"2011'e yine mutlu ve başarılarla dolu bir yılın geride bırakarak giriyoruz" sözleriyle mesajına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, "Yeni yıl, umutlu başlangıçlar yapma ve geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapma imkânını bize sunuyor" dedi. Başkan Karaosmanoğlu, "2010'da hangi önemli işlerin üstesinden geldik? 2011'de gerçekleştireceğimiz projeler nelerdir?

Şehrimizi yeni yılda daha modern, daha güçlü, daha sevinçli bir yer haline getirmek için; vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, güvenlerine layık olmak için neler yapacağız? Bu gibi sorularla yol haritamızı çıkarıyoruz. Daha büyük başarılara imza atmak için çalışıyoruz…" diye konuştu.

Alnımız Açık Yüzümüz Ak

Başkan Karaosmanoğlu sözlerine devamla, "2004'ten bu yana, Kocaeli'miz için büyük yatırımların, önemli hedeflerin gerçekleştirildiği yıllar oldu. Hükümetimizin ve siz değerli hemşehrilerimin desteği ile birçok yatırım ve açılış yaptık. Şükürler olsun. 2010'u geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu. 2011'e zinde ve yeni projelerin, atılımların heyecanı içinde giriyoruz. Yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, şehrimize ve ülkemize; esenlik, huzur, mutluluk ve sevinç getirmesini diliyorum. Hep birlikte, nice güzel yıllar yaşamak ümidiyle" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title