Haberler

D-100 Karayolu Durma Noktasına Geldi

Ramazan Bayramını İstanbul dışında geçiren tatilcilerin çileli yolculuğu akşam saatlerinde de devam etti.

Ramazan Bayramını İstanbul dışında geçiren tatilcilerin çileli yolculuğu akşam saatlerinde de devam etti. İstanbul'u Anadoluya bağlayan ve köprü konumunda bulunan Kocaeli'nin Gültepe ve Dilovası rampaları geçişlerinde İstanbul istikametine doğru yoğunluk yaşandı.

TEM Otoyolu'nda yaşanan yoğunlukta meydana gelen maddi hasarlı kazalar nedeniyle de trafik akışı zaman zaman durma noktasına geldi. Bazı sürücüler yol üzerindeki dinlenme tesislerinde mola verdi. Sinop'tan sabah saat 10.00'da yola çıktıklarını söyleyen Havva Kuzucu, "Yollar o kadar yoğun ki ne yapacağımızı şaşırdık. D-100 Karayolu çok yoğundu. Bizde TEM Otoyolu'na geçiş yaptık. Fakat TEM'de yoğun olunca arabamızı mecburen dinlenme tesisine çeçtik. Sabaha İstanbul'a ulaşırsak kendimizi şanslı sayacağız." dedi.

Zonguldak'tan yola çıktıklarını ve yaklaşık 8 saattir de yolda oldukları nedeniyle otomobilinin hararet yaptığını söyleyen Nurettin Açıköz, "Yollar çok dolu. Arabam yoğun trafikte hararet yaptı. Bu geceyi sanırım İstanbul yerine İzmit'te geçireceğiz" diye konuştu.

Yoğun trafikte bozulan araçları tamir ettiğini söyleyen Mustafa Polat, "Ben motor ustasıyım. Yolda yaşanan yoğunluk nedeniyle araçların çoğu hararet yapıyor. Sabaha kadar bozulan araçları tamir edeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title