Haberler

Çorum: Çorum Özel Hastanesi SSK'lı Hastalara Kapılarını Açtı

Çorum Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abraş, Bir Basın Toplantısı Düzenleyerek, SSK'lı Hasta Kabulüne Başladıklarını Kamuoyuna Duyurdu.

Çorum Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abraş, bir basın toplantısı düzenleyerek, SSK'lı hasta kabulüne başladıklarını kamuoyuna duyurdu.

Daha önce Emekli Sandığı, Memur ve Bağ-Kur'lu vatandaşlara yönelik başlatılan hasta kabul işlemlerine böylelikle bir yenisini daha eklediklerini belirten Abraş, Çorum Özel Hastanesi'nin ilkleri başlatmanın haklı gururunu yaşadığını söyledi. Yaptıkları girişimler sonucu SSK'lı vatandaşların da kurumdan hizmet almalarını sağladıklarını ifade eden Abraş, ''Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı SSK Genel Müdürlüğü ile hastanemiz arasında, tedavi protokolü imzalandı. Böylece, SSK mensubu hastalarımız ile bunların bakmakla yükümlü oldukları kişiler, hastanemizdeki hizmetlerden faydalanabileceklerdir'' diye konuştu.

Uzman hekim kadrosu ile gazetecilerin karşısına geçen ve yapılan yeni protokol hakkında bilgiler veren Abraş, "Çorum Özel Hastanesi olarak; toplumun yaşam kalitesini yükseltmek üzere, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini, tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, yaygın ve bütünleşik bir yapı içinde, uygun ekonomik şartlarda topluma sunma misyonunu taşıyoruz. SSK mensubu hastalarımız, hastanemize gelirken, eğer çalışan sigortalılar ise kurumlarından alacakları vizite kağıdı, sağlık karneleri ve kimlik belgeleri ile eğer SSK emeklisi ise sadece sağlık karneleri ve kimlik belgeleri ile hastanemize başvurmaları yeterli olacaktır" dedi.

Mehmet Abraş, yapılan protokol gereğince poliklinik başına günlük en fazla 30 SSK'lı hastaya hizmet verebileceklerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title