Haberler

Çocuklar Emin Ellerde Büyüyecek

Denizli Belediyesi'nin Açtığı 0-6 Yaş Çocuk Bakımı Kursu'nda, 22 Kursiyer Sertifikalarını Aldı.

Denizli Belediyesi'nin açtığı 0-6 Yaş Çocuk Bakımı Kursu'nda, 22 kursiyer sertifikalarını aldı.

YG 21 Kadın Meclisi Ekonomi ve Sosyal İşler Grubu'nun organize ettiği ve Halk Eğitim Merkezi ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destek verdiği kurs için Denizli Belediyesi Encümen Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi. Törene, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Bayram Karasu, YG 21 Kadın Meclisi Ekonomi ve Sosyal İşler Grubu Başkanı Gülay Iravul, kurs öğretmeni Sevilay Yoraz ile kursiyerler katıldı.

Başkan Yardımcısı Gökoğlan, belediyenin bu tür kurslara destek olduğunu belirtti. Denizli'yi her alanda olduğu gibi sosyal alanda da daha iyiye götürmek için çalışıldığını ifade eden Gökoğlan, "Çocuklarımıza, gençlerimize, sahip çıkmak ve kadınlar arasındaki bağı güçlendirmek adına ve anneler ile çocuklar arasındaki iletişimi geliştirmek için bu kurslara önem veriyoruz. Biz bundan böyle diyoruz ki bize proje getirin biz bunları değerlendirelim. İnsan odaklı projelere gerekirse tüm kaynaklarımızı aktarırız. Sizler başarılı bir eğitimden geçtiniz. Biz bu kurslarda geri dönüşüm olsun istiyoruz. Özel kesimde, kreşlerde, anaokullarında ve çalışan ailelerin bizlere dönüp sertifika verdiğimiz bakıcı annelerimize çocuklarını baktırmalarını bekliyoruz. Böylece çocuklarımız emin ellerde daha sağlıklı büyüyecektir" dedi.

YG 21 Kadın Meclisi Ekonomi ve Sosyal İşler Grubu Başkanı Gülay Iravul da, tüm anaokullarının gezildiğini belirterek, "Mezun olanların yerleştirilmesi açısından ziyaretlerimiz devam ediyor. Valiliğin isteği üzerine hem valiliğe hem de İş-Kur'a sertifika alan kursiyerlerimizin isimlerini vereceğiz. Yeni öğretim yılında bu gere dönüşüm olacak. Tecrübeli ellerin çocuklarımızı büyütmesini istiyoruz. Anaokulları, aynı zamanda evde çocuk baktırmak isteyenler gönül rahatlığıyla bizlere başvurabilirler" diye konuştu.

Daha sonra başkan yardımcısı Gökoğlan, tüm kursiyerlere sertifikalarını verildi.

Bu arada, kursiyer Hatice Uçar, sertifika sevincini çocukları Büşra ve Sevdegül Uçar'la paylaştı.

(SK-AT-Y) 29.05.2008 17:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title