Haberler

Çocuklar Daha İyi Okusun Diye

Erzurum GHSİM, Yakutiye Gençlik Merkezi , Üniversiteli öğrencilerden oluşturduğu gönüllü grubuyla Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerine özel dersler vermeye başladı.

Erzurum GHSİM, Yakutiye Gençlik Merkezi, Üniversiteli öğrencilerden oluşturduğu gönüllü grubuyla Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerine özel dersler vermeye başladı. Gönüller, kırsaldaki çocukların daha başarılı olması için seferber oldu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir yandan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na hazırlanırken, diğer yandan da faaliyetlerine yoğun tempoda sürdürüyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi gönüllük çalışmalarında sınırları zorlamaya devam ediyor.

Yakutiye Gençlik Merkezi Üniversiteli öğrencilerden oluşturduğu gönüllü grubuyla Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerine özel dersler vermeye başladı.

Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik ve İngilizce bölümü ağırlıkta olan aralarında Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi öğretmenliği okuyan öğrencilerin bulunduğu gönüllü grubu her hafta Pazar günü çocuklarla okulda buluşarak özel olarak ilgileniyor. 8.sınıfları TEOG sınavına kadar eksiklerini tamamlamaya çalışan gönüllü yürekler 6 ve 7. Sınıflara temel konulardan başlayarak dersleri sevdirme ve anlamalarında yardımcı oluyorlar.

Gönüllülükte çığır açtılar

Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik bölümü öğrencisi ve Yakutiye Gençlik Merkezi gönüllüsü olan Emine Yılmaz'ın oluşturduğu 5 gönüllü ile başlanan projeyi Gençlik Lideri Muhammet Yaser Taşkesenlioğlu koordine ediyor. Projenin verimli olması ve duyuldukça gönüllü sayısının artması sebebiyle gönüllü sayısı 30 u aşarak günden güne çoğalmakta.

Erzurum'un merkeze uzak mahallelerinden birinde olan Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerle kaynaşan gönüllü gençler her hafta onlarla buluşmak için sabırsızlıkla bekliyorlar. Pazar günleri 3 saat çocuk yüreklere özel ders veren ve yüreklerine dokunmaya çalışan öğretmen adayları adeta gönüllülükte çığır açtılar.

Genç gönüllülere teşekkür

Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, öğretmen adayı gönüllüleri yapmış oldukları çalışmadan dolayı teşekkür ederek pilot okullardan birisi olan Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ile 'Her Ay Bir Değer' projesinin yanı sıra Gençlik Liderlerinin oluşturdukları 3 grubu Yakutiye Gençlik Merkezine taşıyarak eğitim-kültür ve sportif etkinliklerimizden faydalandırdıklarını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Yakutiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title