Haberler

Coca -Cola İçecek 'İklim Değişikliği' Bildirisi İmzaladı

Coca -Cola İçecek, İklim Değişikliği ile Mücadelede En Önemli Adımlarından Biri Olan "İklim Değişikliğine Karşı Kopenhag Bildirisi"ni İmzaladı. Coca -Cola İçecek Böylece Dünya Liderlerini İklim Değişikliğiyle İlgili Güçlü, Etkili ve Tarafsız Uluslararası Önlemler Almaya Çağıran Bildiriye İmza Atan İlk Şirketlerden Biri Oldu.

COCA-Cola İçecek, iklim değişikliği ile mücadelede en önemli adımlarından biri olan “İklim Değişikliğine Karşı Kopenhag Bildirisi”ni imzaladı. Coca-Cola İçecek böylece dünya liderlerini iklim değişikliğiyle ilgili güçlü, etkili ve tarafsız uluslararası önlemler almaya çağıran bildiriye imza atan ilk şirketlerden biri oldu. Coca-Cola İçecek CEO’su Michael A. O’Neill, küresel bir sorun olan iklim değişikliğine sorumlu dünya vatandaşlığı bilinciyle yaklaştıklarını, bu kapsamda küresel ölçekte kabul edilen en güncel adım olan Kopenhag Bildirisi’ne destek verdiklerini söyledi. Bir süre önce su kaynakları yönetimi, sürdürülebilir ambalajlama ve enerji verimliliği konularında İzmir fabrikasının performansıyla ‘En İyi Çevre Performansı’ kategorisinde The Coca-Cola Company Grup Başkanlık Çevre Ödülü’nü kazandıklarını hatırlatan O’Neil, “İklim değişikliği konusunda dünyadaki önemli oluşumlara destek vermeye devam edeceğiz”dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title