Haberler

11 Yaşındaki 4 Öğrenciye Cinsel İstismarda Bulunan Öğretmenin Cezası Belli Oldu

Güncelleme:

Adana'da Türkçe öğretmeni, 11 yaşındaki 4 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu ve bir öğrenciyi de alıkoyduğu için 31 yıl 2 ay 28 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Adana'da bir ortaokulda 11 yaşındaki 4 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu, öğrencilerden birini hürriyetinden yoksun kıldığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni, 31 yıl 2 ay 28 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu öğretmen A.A. (40) ile avukatı katıldı.

İFTİRA ATILDIĞINI SÖYLEDİ

Sanık A.A, savunmasında suçlamaları reddederek iftira atıldığını öne sürdü.

Mahkeme heyeti, A.A'yı 31 yıl 2 ay 28 gün hapisle cazalandırdı.

CİNSEL İSTİSMAR VE ALIKOYMA SUÇUNDAN YARGILANDI

İddianamede, A.A'nın "çocuğun cinsel istismarı" suçundan her bir öğrenci için on ikişer yıldan 48 yıl, bir kız öğrenciye yönelik "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan da 14 yıl olmak üzere 62 yıl hapisle cezalandırılması istenmişti.

31 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Türkçe öğretmeni, 31 yıl 2 ay 28 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

Zafer:

Made in adana

4
1
yanıtYanıtla
abdullah:

Şimdi bu haberleri görüp çocuğunu bu laik okullara göndermeyen kişiler suçlu oluyo?bu okullar da eğitim felan verilmiyo bir çocuk okumayı bir senede zor öğreniyo, yazın gittiğimiz cami kurslarında arapca okumayı bir haftata öğreniyoduk..

2
3
yanıtYanıtla
Ali:

Ruh hastası sapık... Öğretmen Bide...

3
0
yanıtYanıtla
SELMA C.:

Görevini şerefiyle yapan öğretmenlere saygısızlık olur bu şerefsize öğretmen demek asın gitsin

3
0
yanıtYanıtla
Superman:

Sınıfların, koridorların, öğretim görevlilerinin odasına dahil hepsine kamera takılsın. Bu kameralar aynı minibüsler de olduğu gibi tek bir merkezden kayıt edilsin, izlensin. Kaymakamlığa veya Eğitim Bakanlığına bağlı olsun, sesli ve görüntülü kayıt alsın. Bu özgürlüğe müdahele değildir, öğrenim yeri orası ne özel olabilir! Beden eğitimi dersleri diğer dersler gibi sıralarda yazılı ve sözlü şeklinde yapılsın, beden dersi uygulamasını öğretmen veya öğretmen adayları yapsın, izleyerek öğrenilsin

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah''ım bu gibilerini sana havale ediyorum, sen gereğini uygularsın. .

2
0
yanıtYanıtla
Ayla:

Osmanlı mekteplerinde her çocuk kendi ilgi alanı ve yeteneğine göre değerlendiriliyor, ona göre eğitiliyordu. Bu öğrencilere aynı dersler verilmiyordu. Ve mektebin duvarında da şöyle yazıyordu;''Burada hiç bir balık uçmaya, hiç bir kuş yüzmeye zorlanmaz. '' Yani bu sapık öğretmenlerin gençliğinde de sapık olacağı belli olmuştur aslında. Anne baba da keşke öğretmen olmalarına engel olsalardı. .

1
0
yanıtYanıtla
derya:

yeteeeeeeerrrrrrrrrrr. iDAM GELSİN YETER ARTIK. bir değil iki değil üç değil . asın bunları. Daha neyi bekliyorsunuz? Göz göre göre ziyan olan bu yavruların sayısı az mı geldi? Daha kaç anne-baba yansın , Cezalar caydırıcı değil . bu yüzden önüne geçilemiyor bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Asın arkadaş ! İçeri girip çıkacak çözüm değil , yine yapacak. . .

1
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

HADIM ETMEK LAZIM BU SAPIKLARI

1
0
yanıtYanıtla
cosmos:

sapık flimleri izliyorlar taylan flipinde küçük kızları sonra bundan etkilenip aynısını uyguluyorlar ulan onlar kaçırılmış kızlar flimlerde oynatıyorlar ne sapıklar ya

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title