Haberler

Cildinize 5’li Koruma

Mevsimsel Değişikliklerin Cildinizi Kurutmasına İzin Vermeyin.

Flormar kişisel bakım ürünleri Hand & Body Cream çeşitleri ile sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olabilirsiniz.

En güzel giysimiz olan cildimiz, mevsimsel değişikliklere uyum sağlamak için çaba gösterir. Çevremizde gelişen değişiklikler, doğrudan deriyi etkiler. Mevsimsel değişikliklere uyum sağlayamayan cilt incelir ve yıpranır. Flormar kişisel bakım ürünleri Hand & Body Cream, cildinizi mevsimsel değişikliklere karşı korur ve nemlendirir.

Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz Flormar kişisel bakım ürünleri Hand & Body Cream çeşitleri ve tüm Flormar ürünlerini www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz. Hand & Body Cream çeşitleri ile cildinizi nemlendirirken, mükemmel, pürüzsüz ve sağlık bir cilt elde etmenizi sağlıyor. Bütün cilt tipleri ile uyumlu Flormar el ve vücut kreminin 5 farklı çeşidi bulunuyor.

Cildinizde Aleo Vera Ferahlığı...

İçeriğinde Aloe Vera bulunan Flormar el ve vücut kremi cildinizi besliyor ve ferahlatıcı etkisiyle rahatlatıyor. Doğal iyileştirici özelliği buluşan Aleo Vera, cildinizdeki ölü hücrelerin yeniliyor. Ayrıca gliserin ve shea butter özü ile cildin nem dengesini koruyor.

Mango ile cildiniz esneklik kazansın...

Mango özlerinden elde edilmiş yağlar bulunan bakım kremi, cildi yumuşatıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayan Mango özlü krem, cildin elastikiyetini koruyor. Cildi çevresel faktörlere karşı koruyon el ve vücut kremi, tropikal kokusuyla da bakımı keyifli hale getirir.

Çilek kokulu ipeksi bir cilt...

İçeriğindeki %100 doğal çilek özleriyle doğal antioksidan vazifesi gören krem, cildinize doğal ışıltı sağlıyor. Gliserin ve shea butter içeriği nemlendiriyor ve bakım yapıyor. İlk andan itibaren kokusu dinlendirici bir etki yaratıyor.

Zeytinyağı özüyle cildiniz su kaybetmesin...

Zeytin çekirdeklerinden elde edilen yağlar ile Flormar el ve vücut kremi, cildinizde yoğun bir nemlendirici özellik sağlıyor. Hücresel su kaybını önleyerek, cilt hücrelerini besliyor. Cilt hücrelerinin yaşlanmaya karşı direncini aktivite ediyor.

Nem dengenizi Nar taneleri ile sağlayın...

Flormar nar içerikli el ve vücut kremi, demir, kalsiyum, fosfor mineralleri ile C ve B1, B2 vitaminlerini barındırıyor. Tüm içeriğiyle cildin nem dengesini korurken, cildinize ipeksi bir doku kazandırıyor. Kokusu ile cildinizle mükemmel uyum sağlıyor.

Adet fiyatı 4.90 TL.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title