Haberler

Çığ Gibi Büyüyoruz

Güncelleme:

Isparta Atabeyliler Derneği Başkanı A. Mesut Şen, Derneği Kurduklarında Bu İşte Başarılı Olamayacaklarının Söylendiğini Belirtti.

Isparta Atabeyliler Derneği tarafından organize edilen yemekte Atabeyliler bir araya geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Konukevi'nde verilen yemeğe Atabey Kaymakamı Mustafa Demir, Atabey Belediyesi eski Başkanları Tevfik Atasoy, İzzet kutlu ve çok sayıda Atabeyli katıldı.

Atabeyliler Yemekte Buluştu

Samimi diyalogların yaşandığı yemekte Dernek Yazmanı Tevfik Akar ,derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. Akar, derneğin misyonunu, "İlçemizi tanıtmak, üyeler arasında tanışmayı, dayanışmayı ve kalkınmayı sağlayarak, sosyal, ekonomik, kültürel, bilimsem mesleki ve sportif yaşantılarına katkıda bulunmak, Atabey sevgisi ve bağlılığını gelecek nesillere aktarmak" olarak açıkladı.

İlçemiz İçin Ayrı Ayrı Değreler

Derneklerini hiçbir siyasi parti ile ilgili veya işbirliğinin olmadığına dikkat çeken Akar, "Bundan sonrada olmayacaktır. Biz hepsine de aynı mesafedeyiz. Hepsine de anı uzaklıkta bir yakınlığımız vardır. Siyasi partilerimizin hepsi de demokratik bahçemizin has gülleridir. Bizim amaç ve gayemiz Atabey ve Atabeylilerdir. Hiçbir siyasi amaç ve ayrım gözetmeden hepsinin ayrı ayrı ilçemiz için bir değer olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Çığ Olmak Üzereyiz

Tamamen ilçeye hizmet etmek amacı ile 7 kişiyle çıktıkları yolda şu anda il içi ve il dışı olmak üzere ulaştıkları kişi sayısının 500 kişiyi geçtiğini belirten Akar, "Değerli hemşerilerimizin destek ve katkıları ile kar topu gibi başlardık ve şu anda büyük bir çığ olmak üzereyiz" dedi.

Sorunları Çözmek İçin Varız

Dernek Başkanı A. Mesut Şen ise yemek öncesinde yaptığı konuşmasında derneğin bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler karşılığında toplam 14 bin lira civarında borcu olduğunu belirterek, toplanan bağış ile aidatlardan 4 bin 500 lira gelir elde edildiğini söyledi. Şu anda derneklerinin 9 bin 500 lira civarında borcu olduğunu ifade eden Başkan Şen, "ancak bu bizi korkutmamakta. Bizler para yoksa hizmet yok anlayışı içinde değiliz. Eğer bu görevin başındaysak, bizim görevimiz önümüze gelene yakınarak hizmet üretmemek değil sorunları çözmektir" şeklinde konuştu.

Hemşerilerimize Güveniyoruz

Bu güne kadar derneklerinin yapmış olduğu tüm harcamalarda resmi hiçbir kurumdan maddi yardım almadıklarına dikkat çeken Başkan Şen, "Bizim yakın hissettiğimiz kendi ilçemizin resmi kurumlarından yardım istedik ama maalesef yardım alamadık. Yardım alamadığımız gibi bir de bu derneğin ayakta kalamayacağı, bizlerin başarılı olamayacağı ve Atabeylilerle hiçbir iş yapılamayacağı söylenerek morallerimiz bozulma çalışıldı. Ancak şu bilinmeli ki; Bizler bu yola çıkarken hemşerilerimize güvendik ve güvenmeye de devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title