Haberler

CHP Milletvekilinin Avukatlık Bürosunda Dosya Arandığı İddiası

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde Avukatlık Yapan CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk'ün Bürosunun Kapısı Kimliği Belirsiz Kişi ya da Kişiler Tarafından Kırılarak İçeri Girildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde avukatlık yapan CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk'ün bürosunun kapısı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırılarak içeri girildi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk'ün eski Belediye İşhanı birinci katta bulunan avukatlık bürosuna gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, kapıda ayak izi bulurken, oda içerisinde masa ve çekmecelerde parmak izi araştırması yaptı. Aynı katta bulunan DYP Yönetim Kurulu üyesi Avukat Burhan Başoğlu'nun bürosunun da kapısının kırılarak içeriye girildiği öğrenildi. Odalarda çalınan bir şey olmadığı, davalarla ilgili dosya arandığı belirtildi.

Ali İhsan Köktürk'ün yaklaşık 1.5 yıl önce de bürosunun kapısının kırıldığı ve çekmecelerinin karıştırıldığı belirtildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

(SD-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title