Haberler

CHP Kendi Adayını Belirleyecek

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekilleriyle bir araya gelmesinin ardından CHP, cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayını belirlemeyi kararlaştırdı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dünkü Parti Meclisi'nin ardından bugün de milletvekilleriyle biraraya geldi, seçim sonuçları değerlendirildi. CHP’nin cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayını belirlemesi kararlaştırıldı.  
 
7 SAATLİK TOPLANTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan parti grup toplantısı sona erdi. Parti Genel Merkezi'nde toplanan CHP Meclis Grubu toplantısı yedi saat sürdü. Toplantıda sadece seçim değerlendirmesi değil, cumhurbaşkanlığı seçimi de değerlendirildi ve ağırlıklı olarak "cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayımızı çıkaralım" görüşü benimsendi.

ANTALYA ÖRGÜTÜNDEN İSTİFA İSTENDİ

Eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın, "Yerel seçimlerde çılgınca hatalar yapıldı. Parti tazelenmeli" çıkışının ardından gerçekleşen toplantıda, gözler Baykal'daydı. Deniz Baykal konuşmadı ancak sözalan Antalya milletvekilleri, Antalya'da yanlış adayla seçime gidildiğini savunarak il örgütünün istifasını istedi.

KURULTAY SİNYALİ

Bazı vekillerin kurultay çağrısı da yaptığı toplantıda, CHP Lideri talep olması halinde küçük kurultaya gidilebileceği sinyali verdi.

1 MAYIS TARTIŞMALARI

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, toplantı öncesinde Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. 1 Mayıs’ta Taksim’de eylem yapılmasının yasaklanması üzerine Kılıçdaroğlu, " 1 Mayıs'ta işçinin yanındayız" mesajını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal 1 Mayıs Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (27)

erkaniskdenizcicekevi@hotmail.com:

1 mayis neden yasak taksimde ? Neden taksim 1 mayis alani ? Bunlarin cevabini kendine verebilen vatandas 1 mayista taksimde olur zaten veremeyen ise yandas medyadan izler sadece... duslerinden ozgur dunya eksilmesin ey memleket ey soylu dus...

10
19
yanıtYanıtla
...s.96312@hotmail.com:

zırvalama! sadece disk taksimde, devlet, kanun, kural, milletin ulaşım hakkı vs. dinlemeyen çapulcu zihniyet!

yanıt0
yanıt0
...s.96312@hotmail.com:

köyünde de taksim biliyordun!

yanıt0
yanıt0
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Len neden..neden diyeceğine söyle neden,hepiniz böylemisiniz yahu,nedenini bilmezsiniz..bilirmiş gibide sorarsınız,ben biliyorum nedenini ama söylemeyeceğim..kıllık olsun.

yanıt0
yanıt0
BASARGECERzekiurfa44@gmail.com:

bak bensana soyleyeyım neden taksım meydanı degıl.taksim eski mezarlik oldugu icin taksim degil. taksim osmanlinin yetistirdigi ozel asker ve istihbarat alani oldugu icin (topcu kislasi) ve burayi yikanlar bati hayrani yani slogan turk oldugu icin taksim degil.ataturkun olumunden sonra inonunun heykelinin dikildigi yer oldugu icin taksim degil.ecevitin 1.kopruye hayir mitingleri yaptigi icin taksim degil.(1. kopruyu istemezuk ordan gecenler komprodeordur(o zamanin zenginleri oluyor kompredorlar).yani sosyalist kominist ayagina yatan zirnala cahillerin ve onunu gelecegini goremeyenlerin yeri oldugu icin taksim degil.sayayim mi daha gezipark olaylarinda kirmizi bez parcasi ve boluculerle beraber eylem yapanlar ve buna pizza ikrami bira yiyecek icecek ve medya destekcilerinin kim oldugunu ogrendigimiz icin taksim degil.son nokta:HIC BIR SENDIKA KURULUS DEVLETTEN BUYUK DEGILDIR.DEVLET NEREYI GOSTERIRSE ORADA MITING YAPILIR.

yanıt0
yanıt0
yunusmehrlicht19@gmail.com:

Yahu taksimde yasak diyorsa yapmayiver ölür musun yeni mi iscinin yanindasin sen nerdeydin bugüne kadar yaw madem siz.milletin vekillerisiniz hepsi icin söylüyorum.millet icin neden bisey yapmıyorsunuz seni o taksim meydaninda ki esnaf secti kadikoydeki esnaf secti sen.neden.onlara.zarar verip sokağa dokuyosun birileri ölünce onlar uzerinden.siyaset yapiyorsun yaziklar olsun boyle milletin vekiline.

24
3
yanıtYanıtla
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Kamer Genc olsun..Kamer Genc olsun,eğlenelim,kafa bulalım biraz,hadi CHP yap bir kıyak bu millete,her konuda ağlattın,bari bu konuda güldür milleti:)

15
11
yanıtYanıtla
...s.96312@hotmail.com:

bunların her biri ayrı film, kamer'i, muharrem'i, kemal'ı...

yanıt0
yanıt0
erkaniskdenizcicekevi@hotmail.com:

1 mayis neden yasak taksimde ? Neden taksim 1 mayis alani ? Bunlarin cevabini kendine verebilen vatandas 1 mayista taksimde olur zaten veremeyen ise yandas medyadan izler sadece... duslerinden ozgur dunya eksilmesin ey memleket ey soylu dus...

5
14
yanıtYanıtla
adam deli bir sürü ocağa ateşsaldıyapmabunu@h:

CHPE BİLGİĞİNİZ GİBİ...DEMEKKİ TAYYİP ALLAHIN İZNİ İLE BAŞKAN-CUMHURBAŞKANI İŞTE HER NE DERSN DE....

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title