Haberler

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse Hatay'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Hatay’da yaptığı açıklamada, "Biz kadınlar daha fazla ölüm, daha fazla acı, daha fazla yangın ve şiddet istemiyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Hatay'da yaptığı açıklamada, "Biz kadınlar daha fazla ölüm, daha fazla acı, daha fazla yangın ve şiddet istemiyoruz" dedi.

Köse, partisinin Hatay il başkanlığını ziyarette yaptığı konuşmada, "Yaklaşık 3 yıl önce yaşanan Reyhanlı patlamasında bizleri paramparça ettiler. Hayallerimizi, umutlarımızı, hislerimizi, sevdiklerimizi çaldılar. Acımız sadece gözyaşımız değil, öfkemiz oldu. Aynı zamanda onun için bugün günlerden Reyhanlı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak dünya barış gününde, barışın efsane kenti Hatay'dan seslendiklerini belirten Köse, "Biz, bir daha Reyhanlı acısı yaşamak istemiyoruz. Biz kadınlar daha fazla ölüm, daha fazla acı, daha fazla yangın ve şiddet istemiyoruz. Yeryüzünün korunmasına ve yaşamın hepimiz için iyileştirilmesine harcanacak gelirin, bombalara, öldürmeye harcanmasını istemiyoruz"dedi

Barışı sonuna kadar savunacaklarını ifade eden Köse,"Savaşa karşı barışı, baskı, şiddet ve zora karşı da özgürlüğü ve demokrasiyi, adaleti ve eşitliği savunuyoruz, ölümlerin bizi birbirimizden daha uzağa savurmaması için, çocuklarımız ve çocukluğumuz savaşlara kurban gitmesin diye 'barış hemen şimdi' diyoruz" diye konuştu.

Köse, Hatay'dan 1 Eylül Dünya Barış Gününün tüm insanlık için kalıcı barışa vesile olmasını temennisinde bulundu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Fatma Köse Reyhanlı Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title