Haberler

CHP, Aydın'da Seçim Çalışmalarına Başladı

Genel Seçimlere Bir Yıldan Az Bir Süre Kala Aydın'da, Siyasi Partiler Seçim Çalışmalarına Başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Mesut Özakçan, Çine'nin Köylerini Tek Tek Ziyaret Ederek, Partisinin Çalışmalarını Anlattı.

Genel seçimlere bir yıldan az bir süre kala Aydın'da, siyasi partiler seçim çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Mesut Özakçan, Çine'nin köylerini tek tek ziyaret ederek, partisinin çalışmalarını anlattı.

Önceki gece CHP Çine İlçe Başkanı Ekrem Erol ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçeye bağlı Bahçearası Köyü'nü ziyaret eden CHP Aydın Milletvekili Mesut Özakçan, genel seçimlerin cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce yapılması için mücadele ettiklerini söyledi. Özakçan, erken seçim yapılmaması halinde CHP olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılmayacaklarını da ifade etti.

Köy kahvehanesinde yapılan toplantıda Bahçearası Köyü Muhtarı Sebahattin Tosun'dan köyün sorunlarıyla ilgili bilgi alan Özakçan, yılardır yapımı tamamlanamayan köprünün yapılması konusunda da köylülere söz verdi.

Sorunlardan daha çok siyasetin konuşulduğu toplantıda, hükümetin tarım politikalarını eleştiren CHP Aydın Milletvekili Mesut Özakçan, yapılacak seçimlerde köylülerin oylarını bilinçli kullanmasını istedi.

(İK-Mİ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title