Haberler

Chavez, İspanya ile Tüm İlişkileri Revize Edeceğini Açıkladı

Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez, İspanya ile Olan Siyasi, Diplomatik ve Ekonomik Tüm İlişkileri Baştan Sona Revize Edeceklerini Söyledi.

Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez, İspanya ile olan siyasi, diplomatik ve ekonomik tüm ilişkileri baştan sona revize edeceklerini söyledi.

Venezüella Devlet Başkanı Chavez, bölgesel televizyon kanalı TVO'da yaptığı açıklamada, İspanya ile olan tüm ilişkileri baştan sona gözden geçirecekleri açıklamasında bulundu. Chavez, "İlişkimizin zarar görmesini istemiyoruz, fakat şuan itibariyle tüm siyasi, diplomatik ve ekonomik ilişkilerimizi baştan sona revize ediyorum" dedi.

Şili'nin başkenti Santiago de Chile'de geçtiğimiz hafta düzenlenen 17. Iberamericano (Latin ülkeler ve İspanya) Zirvesi'nde liderler arasındaki ağız dalaşı üzerine gergin dakikalar yaşanmıştı. İspanya Kralı Juan Carlos'un, Chavez'e "Neden artık çeneni kapatmıyorsun?" demesi üzerine toplantı salonunda gerginlik hakim olmuştu.

(AFP-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title