Haberler

Cecilia'nın Başvurusuna Ret

Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin Boşandığı Eşi Cecilia Albeniz, Kendisiyle İlgili Piyasaya Çıkması Beklenen İki Kitabın Durdurulması, Satıştaki Bir Kitabın da Toplatılması İçin Mahkemeye Başvurdu. Başvuruyu Değerlendiren Mahkeme, Cecilia'nın İsteğini Reddetti.

Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin boşandığı eşi Cecilia Albeniz, kendisiyle ilgili piyasaya çıkması beklenen iki kitabın durdurulması, satıştaki bir kitabın da toplatılması için mahkemeye başvurdu. Başvuruyu değerlendiren mahkeme, Cecilia'nın isteğini reddetti.

GÜNLERDİR Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin Carla Bruni ile aşkına odaklanmış olan Fransız basını, bu kez eski eşi Cecilia ile ilgili üç kitaba yöneldi. Cecilia kitapların engellenmesi için yasal yollara başvurdu.

Başucunda bekledi Gazeteci Denis Demonpion ile Lauren Leger’in yazdığı "Cecilia: Eski first lady’nin gizli yüzü" isimli kitaba göre Sarkozy, Cecilia ile boşandıktan üç gün sonra boğazından küçük bir operasyon geçirdi. Bu operasyon gizlendi. Oysa Sarkozy sağlığıyla ilgili bülten yayınlayacağı sözünü vermişti.

MAHKEMEDEN BAŞVURUYA RET   

 Fransız mahkemesi, Cecilia'nın, kendi hayat hikayesini anlatan kitabın satışının yasaklanması talebiyle yaptığı başvuruyu reddetti. Mahkeme, kitabın satışının yasaklanmasının "tamamen uygunsuz ve abartılı  olduğuna" hükmetti. Cecilia'nın, boşanma sonrası dergilere verdiği demeçlerde evliliğiyle  ilgili açıklamalar yaptığını hatırlatan mahkeme, Cumhurbaşkanı'nın eski  karısının, kendi özel yaşamını gizleme ihtiyacı duymadığına dikkat çekti. Cecilia'nın avukatının, karara itiraz ederek bir üst mahkeme başvuracağı  açıklandı.Kitabın adı Cecila Cecilia, gazeteci Anna Button’un yazdığı ve Sarkozy ile etrafındakilere hakaret dolu sözler söylediği "Cecilia" adlı kitabın yayınlanmaması için de avukatına yetki verdi.   Dün satışa çıkması öngörülen kitapta, Cecilia'nın dostlarına Nicolas Sarkozy için, "gülünç ve kadın düşkünü" dediği  aktarılıyor.

Cecilia-Carla rekabeti Diğer kitap ise Michael Darmon ve Yves Derai imzalı "Ruptures". Bu kitaba göre Cecilia boşanırken Sarko’ya kimlerle görüşüp görüşmeyeceği konusunda bir liste verdi. Carla Bruni, Cecilia’ya göre olabilecek en kötü halef değil, Cecilia Sarko’yu yönetmeye devam edebileceğini düşünüyor.

Sarko iki kadına aynı yüzüğü mü verdi

Fransız Gala dergisinin iddiasına göre Sarko’nun Carla’ya taktığı pembe kalp şeklindeki yüzüğün aynısı geçen yaz Cecilia’nın parmağında görülmüştü.

body,td,th {

font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size: 12px;

}

.yorumpuan-yd-bg { border:1px solid #f6f0db; background:#fffff7; padding:1px; }

.yorumpuan-yd-text { font-size:11px; color:#2c2405; height:20px; font-weight:bold; }

.yorumpuan-1 { background:#cc0000; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-1-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-2 { background:#ff0000; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-2-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-3 { background:#9d852e; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-3-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-4 { background:#05b100; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-4-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-5 { background:#037e00; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-5-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-none { background:#c3c3c3; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-3-none { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-yuzde-1 { font-size:11px; background:#fbf3d7; color:#685920; height:20px; text-align:center; }

.yorumpuan-yuzde-2 { font-size:12px; background:#fbf3d7; color:#2c2405; height:20px; font-weight:bold; text-align:center; font-family:Georgia, "Times New Roman", Times, serif; }

 

Yorumlarınızı Yazınız

Bu haber hakkında henüz yorum yok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title