Haberler

Çaykur Rizespor - Antalyaspor Maçının Ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-1 kaybettikleri Antalyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında kalan 10 haftayı işaret etti, 30 puanın olduğu yerde iddia bitmemeli dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-1 kaybettikleri Antalyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında kalan 10 haftayı işaret etti, 30 puanın olduğu yerde iddia bitmemeli dedi.

Antalyaspor maçında alacakları 3 puanın kendilerini ligde iddialı hale getireceği beklentisi içinde olduklarını ancak bunu gerçekleştiremediklerini ifade eden Hikmet Karaman, İki hata yaparak maçta geriye düştük. Hafta boyunca kazanmak için çalışıyorsunuz ama maçta iki hata ile yenik duruma düşüyorsunuz. Bu durum demoralize olmamıza neden oldu. İkinci yarıda ilk yarıdan farklı bir görüntü verdik. Kweuke kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldık. Buna rağmen net pozisyonlar ürettik. Futbol şansımızın yanımızda olmadığı çok maç oynadık. Buda o maçlardan biri oldu. Kümede kalmak için alacağımız 3 puan kalan 10 hafta için müthiş olacaktı. Şimdi kendimizi zor bir pozisyona attık. Önümüzde kalan kalan 10 maç ortada 30 puan var. Burada hikaye yazmıyor, yalan uydurmuyoruz. Gol atmayı isteyen arzulu bir takım vardı. Ancak futbol şansımızı yanımıza alamadık. 30 puanın olduğu yerde iddia bitmemeli. Küme düştük derseniz o zaman pes etmiş olursunuz. Kendi sahamızda maç kazanamıyoruz. İnşallah kalan haftalarda futbol şansı bize dönecektir dedi.

ÇALIMBAY KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise maçın ilk yarısında istedikleri golleri bulduklarını belirterek, İlk yarıyı önde tamamladıktan sonra ikinci yarıya da iyi başladık. 10 kişi kalmamızla birlikte daha iyi oynamamız gerekirken gereksiz telaş yaptık. Pozisyonları cömertçe harcamak bize pahalıya mal olacaktı. Aşırı şekilde geriye çekildik. Önde oynayan bir takım istiyorum. Rakibimiz haklı olarak riskleri almıştı. Ancak kazanmayı bildik. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Kalan 10 maçı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Karaman Antalyaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title