Haberler

Çaykur Rizespor, Ankaraspor'a Mağlup Oldu

Turkcell Süper Ligi'ne Veda Eden Çaykur Rizespor, Kendi Sahasında Ankaraspor'a 1-0 Mağlup Oldu.

Turkcell Süper Ligi'ne veda eden Çaykur Rizespor, kendi sahasında Ankaraspor'a 1-0 mağlup oldu.

Ankaraspor Teknik Direktörü Saffet Susiç, maç sonrası yaptığı açıklamada, ligi ilk 7-8 arasında bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bizim için bu maç gerçekten çok önemliydi. Çaykur Rizespor'un hiçbir iddiası yoktu. Biz zaten ligde kalarak işi bitirmiştik. Şu anda biz yukarıya doğru çıkmak için mücadele ediyoruz. Çok şükür bugün galip geldik. Önümüzdeki hafta da galip gelebilirsek ligi ilk 7-8 içerisinde tamamlayabiliriz" dedi. Susiç, bir soru üzerine "Ben eminim Çaykur Rizespor'da kalsaydım, Rizespor ligde kalırdı" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Antrenörü Sinan Durmuş ise, takımı ancak bu kadar toparlayabildiğini belirterek, "Çocukların morali çok bozuktu. Bu haftaya çok zor hazırlandık. Küme düşmüş bir takımın hazırlığı da ancak bu kadar olur. Bu kadar toparlayabildik. Ancak bu kadar oldu. Sakatlarımız çoktu" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un genç futbolcusu Mesut Yılmaz, önümüzdeki yıl yeniden Turkcell Süper Lig'e yükseleceklerini belirterek, "Son maçta forma giyme şansı buldum. İyi oynadık, ama olmadı. Seneye inşallah oynayacağım. Seneye tekrar Turkcell Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

Ankaraspor'un tecrübeli futbolcusu Mehmet Yılmaz de, "Çaykur Rizespor iyi bir takım olmamış. İnşallah Çaykur Rizespor'u yine Turkcell Süper Lig'de görürüz. Bizim iyi bir grafiğimiz var. Elimizden geleni yapıyoruz. Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Orhan Ak ise, "Çaykur Rizespor'un yerinde biz de olabilirdik. Onlar için zor bir maçtı. Kazandık şimdi önümüzde Bursaspor maçı var. Onu da kazanıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

(GF-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title