Haberler

Çanakkale'de Erkek Kedi, Ölen Dişi Kedinin Başında Saatlerce Yas Tuttu

Güncelleme:

Çanakkale'de aracın çarpması sonucu ölen dişi kedinin üzerine yatarak, saatlerce yas tutan erkek kedi görenleri duygulandırdı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bir erkek kedi, aracın çarpması sonucu ölen dişi kedinin üzerine yatarak, saatlerce yas tuttu. Ölen kedinin sahibi Rafet Çıtakoğlu da büyük üzüntü yaşadı.

BİR ARAÇ DİŞİ KEDİYE ÇARPIP ÖLDÜRDÜ

Bayramiç ilçesi Camicedit Mahallesi Göçmen Sokak'ta, bir aracın çarptığı Rafet ve Fatma Çıtakoğlu çiftine ait dişi kedi telef oldu.

ERKEK KEDİ BAŞINDAN SAATLERCE AYRILMADI

Bir erkek kedi ise kısa süre önce doğum yapan dişi kedinin cansız bedeni başından uzun süre ayrılmadı.

YAS TUTAN KEDİYİ GÖRENLER, DUYGULANDI

Üzüntülü bir şekilde saatlerce ölen kedinin üzerine başını koyarak adeta yas tutan kediyi gören vatandaşlar, bu tablo karşısında duygulandı.

BELEDİYE, GÖMMEK İÇİN ALDI

Kedi, telef olan dişinin yanından saatlerce ayrılmazken, Bayramiç Belediyesi zabıta ekipleri, sokaktaki cansız kediyi gömmek üzere bulunduğu yerden aldı.

"YANIMDAN AYRILMAZDI, YAVRUSUNA BAKIP TESELLİ OLUYORUM"

Telef olan kedinin sahibi Rafet Çıtakoğlu, "Üzüntümü kelimelerle anlatamam. Bana çok alışmıştı. Evden kahveye benimle birlikte gelip giderdi. Aracın tekerleğinin altında kalmış ve ölmüş.

Diğer kedi de onun üzerine kapanmış öyle bekliyor. Bu iki kedinin bir de yavrusu var. Şimdi evde onu büyütüyorum. Yavrusuna bakarak teselli buluyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bayramiç 3.Sayfa Komik - İlginç Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (13)

*Bayan*:

Canım yaa duygulanmamak mümkün mü oda bir can sonuçta... :(

22
0
yanıtYanıtla
ZapittaAkkoyunlar:

ögle Molasinda KellePacaMinnos Yeycekler

3
3
yanıtYanıtla
Mahmut Acıçakar:

Türkçen bile yok.

yanıt3
yanıt2
Enver:

Aynı şey bizim ordada oldu kediler sıraya girmişti hepsi öyle olmuyo ama duygulandım

3
0
yanıtYanıtla
Enver Sisova:

insanoglu ibret alsin

3
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Benim gözümde hala nankördürler ama nankör olmaları onlara zulüm yapma hakkını vermez banada kimseye

3
0
yanıtYanıtla
YOK ARTIK!:

Sensin nankör. kediler hakkında hiç bir şey bilmiyorsun, doğlarını bilmiyorsun sadece konuşuyorsun. Seni atsınlar sokaklara bakalım nasıl bir insan olacaksın.

yanıt0
yanıt0
Yok artık!:

Allah rahmet etsin, Allah masumları korusun.

1
0
yanıtYanıtla
SİVASLI:

arka bahçede kedi var susmak bilmiyor Abhazca kedi

0
1
yanıtYanıtla
Eren Derdiçok:

Kediler özellikle erkek kediler eşine sonderece bağlı hayvan türüdür üzüntü verici olay insanlarda böyle acı çekiyor ne farkı var onlar konuşamayan canlılar ama duygular aynı değilmi?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title